2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269843 بازدید | 13841 پست
❣️لیست کالری 26 دی ماه❣️ 1_سمانه👈6075❤️ 2_عسل👈4176💙 3_نازنین زهرا👈 3995😊 4_سولین👈3856😘 5 ...

ممنون عسل جونم 😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
عزیزم نگران نباش حتی اگه الانم چاق نشی وقتی بچتونو از شیر بگیری خوب میشی

مرسی عزیزم،امیدوارم،قبل بارداری 55 بودم به نظرم بد نبود بعد زایمان سریع برگشتم به قبل ولی دیگه با شیردهی و بچه داری به 51 رسیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من امروز شنیدم برادرزاده شوهرم ک ۳سال ازم کوچیکتره زایمان کرده خبلی حالم بدشده ن اینکه حسودی کنم ن فقط دلم گرفته گشنمم هس از ناراحتی میلم ب غذا نمیکشه رفتم بیرون ب این  سرما راه رفتم بازم حالم خوب نشد لطفا یکم باهام حرف بزنین اروم شم برگردم ب رژیمم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
اول یه دکتر ببرش شاید آهن بدنش پایینه براش دارو میده خوب میشه اگه مشکلی نبود خودت شربت سانستول بگیر ...

2 سال و نیمشه

دکترش گفته اگه ات و اشغال میخوره یعنی معده اش اوکیه. به بد غذایی عادت کرده

اما واقعا نمیخوره هیچی دیگه:(

سلام بچه ها من امروز شنیدم برادرزاده شوهرم ک ۳سال ازم کوچیکتره زایمان کرده خبلی حالم بدشده ن اینکه ح ...

سلام عزیزم ناراحت نباش انشااله که خیلی زود شما هم بچه دار میشید، گاهی یه چیزایی به صلاح آدم نیس و آدم خودش درک نمیکنه اما بعد از مدتها میگه خدا یه چی میدونست و این کار به صلاح نبود پس بنظرم همه چی رو بخدا بسپار به وقتش درست میشه

سعی کن بهش فکر نکنی و یه کاری که حالتو خوب میکنه انجام بده تا آروم شی و اشتهات باز شه شب کالری بالا ازت میخواما  

2 سال و نیمشه دکترش گفته اگه ات و اشغال میخوره یعنی معده اش اوکیه. به بد غذایی عادت کرده اما واقعا ...

آهان عادت کرده به غذاهای ناسالم به کل دیگه تنقلات براش نگیرید و غذاهاشو تزئین کن و تو ظرفای رنگی بریز تا اشتهاش تحریک شه

مثلا من واسه بچم سیب زمینی رو مربعی خورد میکنم با هویج حلقه ای میکنم میذارم بپزه بعد سینه مرغم میذارم بپزه و سرخ میکنم چنگال میدم دستش بخوره یامیوه ها رو همین طور میچینم تو ظرف با چنگال میخوره یا براش جایزه در نظر میگیرم که اگه صبحانتو کامل بخوری بهت خوراکی مورد علاقتو میدم خلاصه همش با گول و بازی و بدبختی باید یه چی بخورن   

❣️لیست کالری 26 دی ماه❣️ 1_سمانه👈6075❤️ 2_عسل👈4176💙 3_نازنین زهرا👈 3995😊 4_سولین👈3856😘 5 ...

سمانه جون چه کرده همه رو دیوونه کرده👌💃

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
سلام بچه ها من امروز شنیدم برادرزاده شوهرم ک ۳سال ازم کوچیکتره زایمان کرده خبلی حالم بدشده ن اینکه ح ...

سلام حسناجون ناراحت نباش انشاالله شماهم زودی بچه دار میشید

این چه فکریه،بزار حالا بعدا که بچه دار شدی و از سر و کولت بالا رفتن بهت میگم🤪

ولی واقعا الان که نداری برات سخته ولی بعدا انشاالله بچه دار بشی به حالاتت میخندی

راستی دکتر رفتی؟کلومیفن استفاده کردی؟

روی تغذیتم کار کن چیزایی بخور که برای باردار شدن مقویه مثلا پودر سنجد و کلا خود سنجد برای باردار شدن و چند قلو زایی عالیه

من یکی از دوستام زیاد سنجد میخوردن سه قلو آوردن😂😊

ممنون گلی جونم میخام 65 بشم ایشالله راستشو بخوای خودم احساس میکنم همونم ولی خواهر شوهرم میگه خیلی خو ...

انشاالله به زودی ۶۵ میشی تا عید هنوز وقت هست❤️🧡

اگه هر ماه ۴ کیلو اضافه کنی ۶۵ میشی عزیزم😊

منم دوست دارم ۶۵ بشم تا عید ولی زمانم کمه الان نزدیکای۵۴ هستم

سلام عزیزم ناراحت نباش انشااله که خیلی زود شما هم بچه دار میشید، گاهی یه چیزایی به صلاح آدم نیس و آد ...

کلی گریه کردم خاهری دق کردم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍