2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
خواهر شوهرام استخوانشون قویه ولی بعد شیر دهی مثل مرده میشن همشون پودر و قرص چاقی خوردن چاق شدن برادر ...

چرا این کارو میکنن وای اعصابم خورد شد. امیدوارم مشکلی براشون پیش نیاد. شما هم خوبید به حرف یه آدم قدیمی که اطلاعاتی نداره و خیلی وقتا دچار اشتباه میشه خودتو عذاب نده. اصلا به اون چه مگه شوهرته. جوابم نمیدونم بدی بهتره یا ندی ولی اهمیت نده یه چیزی گفته بابا

چرا این کارو میکنن وای اعصابم خورد شد. امیدوارم مشکلی براشون پیش نیاد. شما هم خوبید به حرف یه آدم قد ...

مشکل پیش میاد به درک انقدر به خودشون میبالن انگار که کین اعتماد به نفسشون تا سقفه ولی همش انکار میکنن و میگن ما چیزی نمیخوریم ولی قیافمون عالیه و این حرفا...😐😏😤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاپی

۲۴دی

۲۰۲۵

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سر سفره صبحونه بهم نگاه کرد و گفت خیلی هم لاغر نیستی یکم دیگه چاق بشی خوبه شکل اندامم و کشید خیلی به ...

عزیزم بهت حق میدم ناراحت شده باشی اما برات مهم نباشه که دیگران چه فکری راجع بهت میکنن حتی همسرت، مهم اینه که خودت خودتو دوست داشته باشی وقتی خودت اعتماد بنفست بالا باشه هیچکس نمیتونه به خودش اجازه بده راجع به اندامت اظهار نظر کنه، وقتی همسرت اینجوری گفت باید میگفتی من که از اندامم خیلی راضیم بعدم مگه تو روز اول منو ندیدی که الان بعد دوتا بچه اینجوری میگی

شوهرم چون عصبانی شده از حرفات واسه اینکه بیشتر حرصتو درآره گفته بابام راست می‌گفت 

مشکل پیش میاد به درک انقدر به خودشون میبالن انگار که کین اعتماد به نفسشون تا سقفه ولی همش انکار میکن ...

اصلا ناراحت نباش عزیزم

تو هم چیزی از اونا کم نداری ماشالا هم خوش چشمی هم خوشکلی ، فقط مشکل اینه که اعتماد بنفستو از دست دادی که اونم خودت بخوای درست میشه  

بچه ها من برنامه ها واسم نصب نمیشه کلا بی انگیزه شدم هیچیم نمیخورم😑

حافظه گوشیت پر نیست؟

انگیزتو از دست نده گلم تا میتونی بخور و تو یه برگه بنویس آخر شب بفرست اینجا ما برات میزنیم چقدر شده

اصلا ناراحت نباش عزیزم تو هم چیزی از اونا کم نداری ماشالا هم خوش چشمی هم خوشکلی ، فقط مشکل اینه که ...

ممنون بیتا جوونم چشات زیبا میبینه..😘😘 آره حق با توه مشکل م اینه اعتماد به نفسم پایینه ...

حافظه گوشیت پر نیست؟ انگیزتو از دست نده گلم تا میتونی بخور و تو یه برگه بنویس آخر شب بفرست اینجا ما ...

کلا گوشیم حافظش کمه هرکارم میکنم نمیشع

واقعااا این کارو میکنین؟؟؟😀

اگ اینجوریه چشم ازامروز شروع میکنم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
کلا گوشیم حافظش کمه هرکارم میکنم نمیشع واقعااا این کارو میکنین؟؟؟😀 اگ اینجوریه چشم ازامروز شروع م ...

آره چرا که نه ، فقط اینایی که می‌نویسیم رو خودت یادداشت کن که بعد یه مدت کالری همه چی بیاد دستت  

چقدر کالری صبحونه کمه😐🤦‍♀️ یعالمه میخوری ،میای میبینی ۲۷۰_۸۰ تا بیشتر نشده

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی