2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
۳۹ شدیی؟؟؟؟

۳۹ بودماااا

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
@گیس_فلفل   بیا عزیزم

ممنون😘❤️

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون😘❤️

💚

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
۳۹ بودماااا

مگه ۳۳ نبودی

گیج شدم نمبفهمم چی میگی

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
یه سوال الان من صبحانه ساعت ۱۰ ۱۱ میخورم بعضی روزا اشکال نداره؟ ناهار هم میخورم

عزیزم اگه بتونی صبحانه رو ساعت ۹ بخوری ساعت ۱۱ میان‌وعده میخوری و یه وعده جلویی اما اینجوری یه میان‌وعده رو از دست میدی

مگه ۳۳ نبودی گیج شدم نمبفهمم چی میگی

نه عسل من ۳۹ بودم🤕

چیو نمیفهمی عزیزم؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
نه عسل من ۳۹ بودم🤕 چیو نمیفهمی عزیزم؟

۳۳ نبودی؟؟

من اشتباه فهمیدم🥺☹️😂؟

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
۳۳ نبودی؟؟ من اشتباه فهمیدم🥺☹️😂؟

آره بابا اشتباه متوجه شدی😂

۳۹ بودم و هستم

آره بابا اشتباه متوجه شدی😂 ۳۹ بودم و هستم

اووکی اووکی😂

❣️لیست کالری 20 دی ماه❣️

1_عسل👈5085💙

2_سمانه👈 4222😻

3_شیوا👈3040💖

4_نگار👈2878😚

5_رها👈2632😘

6_ساغر👈2500🤗

7_هستی👈2450🥰

8_ترنم👈2410🤩

9_طلا👈2230😉

10_کاپ کیک👈2078😍

بچه‌ها سلام. خوبید؟

من خیلی دلم میخاد کالری شماری کنم

خیلی دلم بازم رقابت میخادهر روز میام کامنتاتون رو میخونم روحیه میگیرم

یک ماه کالری شماری کردم واقعا چاق شدم هرکی میدید میگفت

الان نزدیک ده روزه دل نمیدم به خوردن. خیلی مشکل دارم

بابام بستری بیمارستان اصلا غذا از گلوم پایین نمیره

استرس دارم همش فک میکنم قراره یه اتفاقی بیفته

امتحانات هم که از یه طرف

هعییی همیشه یه طوری میشه که نتونم چاق بشم🥺😥

بچه ها من خودمو میکشم از ۱۵۰۰ دیگه بالاتر نمیشه کالریم🙁🙁🙁😢😢😢

برا همین اعلام نمیکنم

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن