2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269904 بازدید | 13841 پست
سولین تو که خوبی عزیزم اصلا لاغر نیستی  ، خوب کردی جوابشو دادی     حالا چی گفتی ؟؟

بیتا جون از چشم اونا خیلی لاغرم اونا یکیو میخوان مثل خرس و فقط ک  و    ن  باشه ..😐 گفتم چرا انقدر زبونتون تلخه من قدم بلنده اینطور به چش میام ..هر بار به یه نوع مسخره م میکنین ..اشکم در اومد 😢 ولی خودم و جمع کردم که ضعیف نباشم مادر شوهرم گفت اشکال نداره به دل نگیر جای پدرت...🤢🤢 هیچ پدری هیچ وقت بچه شو مسخره نمیکنه ولی ازش متنفرم حالم ازش به هم میخوره

نمیدونم محدودیت سنی داره یانه از جایی که میخوای بگیری بپرس بازم اما چون سنت کمه با خوردن ژله و سیب ز ...

من خواهرم چند روز پیش خریده بود با دو روز مصرف تغییر کرده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سولین تو که خوبی عزیزم اصلا لاغر نیستی  ، خوب کردی جوابشو دادی     حالا چی گفتی ؟؟

عزیزم من استخونم ضعیفه زیاد به چشم نمییام از قسمت مچ دست و پا لاغرم ولی بالا تنم خوبه ..ولی نمیدونم چرا لختی تپل م ولی با لباس لاغر به چش میام 

شوهرم چند شب پیش میگفت این همه ک  و  ن  ت کجا بوده ...🙈😂 ل خ ت تپل م یعنی ب ا س نم قلمبه س ولی لباس تنم باشه اصلا به چش نمیاد

بیتا جون از چشم اونا خیلی لاغرم اونا یکیو میخوان مثل خرس و فقط ک  و    ن  باشه . ...

آره میدونم چی میگی اونا میگن باید ۲۰ کیلو اضافه وزن داشته باشید تا خوب بنظر بیاید، بیخیال به دل نگیر شوهرت باید دوست داشته باشه که داره ،خوبم جوابشو دادی دیگه یاد میگیره تو جمع همچین حرفی نزنه

شوهرم چند شب پیش میگفت این همه ک  و  ن  ت کجا بوده ...🙈😂 ل خ ت تپل م یعنی ب ا س نم ...

خخخخ آره با لباس خونه هم آدم تپل تر دیده میشه اما با لباس بیرون زیاد تو چشم نیس