2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست
سلام بیتاجون..منم راهنمایی کن قد۱۶۳وزنم ۴۷.۷۰۰ب چقدکالری درروز نیازدارم پسرم۱سال و۶ماه هس شیرخودمومی ...

سلام عزیزم شما باید کالریت بالای ۳۰۰۰ باشه تا وزن اضافه کنی چون بچه شیر میدی یه کوچولو کارت سختتره

می‌خوام ده کیلو اضافه کنم  چجوی؟ کم اشتها هم هستم  مطالبی رو هم که گذاشته بودید رو خوند ...

یه اپ کالری شمار نصب کن و از امروز هر چی میخوری رو وارد کن مقدارشو بزن کالری بدست اومده رو هرشب اینجا اعلام کن اگه بخوای زود نتیجه بگیری باید بالای ۳۰۰۰ کالری بخوری  

واسه اشتهاتم میتونی از قرص مخمر آبجو ، زینک پلاس یا عرق یونجه استفاده کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر جان ببخشید یک سوال داشتم

شما میخواید به کاربرها کمک کنید چاق بشن یا بیمار؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خانما تو کالری شماری دقت کنید اگه ترازو ندارید به گرم وارد کنید حتما کمتر از اون چیزی که میخورید رو حساب کنید 

مثلا هر قاشق پلو ۱۰ الی ۱۲ گرمه که ۳۰ قاشقش میشه ۳۰۰ یا ۳۶۰ گرم اما تو کالری شمار وقتی بزنید ۳۰ قاشق رو ۲۰۰ گرم یا حتی بیشتر نشون میده و اون کالری کاذبه

یا مثلا یه دونه موز بزرگ رو وقتی وزن میکنی ۸۰ کالری داره در صورتی که خیلیا یه موز متوسط میخورن میزنن تو کالری شمار ۱۰۰ به بالا کالریشه

یا ساندویچی که میخوریم هر دونش نزدیک ۱۰۰ کالری کمتر از اون چیزیه که تو کالری شمار زده

اگه اینا رو رعایت نکنید کالریتون کاذبه و به فرض اگه ۲۸۰۰ تا کالری زدید اما درستش ۲۲۰۰ تا هست که با این مقدار وزن اضافه نمیکنید.

به صورت جدی نه  دو روز انجام میدادم ول میکردم  صبحانه که قبلا نمیخوردم تازگیا شروع کردم ...

حتما کالری شماری بکن بعد برای دریافت کالری زیاد از مواد غیر مفید مثل کیک و غذای فست فود زیاد استفاده نکن با غذای مفید بدست بیار یک ماه انجام بده و هر روز 5۰۰ کالری بیشتر از کالری مورد نیاز بدنت کسب کن

اگر جواب نداد بهترین راه مکمل هست 

[QUOTE=220924056]من بسته گینر  ۴.۵کیلویی مصرف کردم اولین دوره ۱۰کیلو بهم وزن داد البته غذا خوب ...

من پسرم نمی‌دونم مکمل گینر و کراتین روی بدن بانوان چجوری جواب میده ولی تا جایی که می‌دونم گفتن که فرقی نداره فقط باید با دکتر یا یک مربی شروع به مصرف کنید تا کمکتون کنه ولی باید بدونین مکملی که میخرین اصل هست یا نه بعد از اون من مکمل خارجی رو ترجیح میدم ایرانی ها به بدن من نساخت.برای تست یه گینر خارجی یا ایرانی ویثر یا کیمیا مکمل بخره بسته ۲.۵کیلویی برای تست که اگر بهش نساخت پول زیادی خرج نکرده باشه.

من با مکمل وزنمو زیاد کردم پس میگم آره به امتحانش می ارزه 

خیلی خوب کالری بالا داری چی میخوری؟؟

همه چی بیا👇

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122