2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269843 بازدید | 13841 پست
تا حالا رفتی باشگاه؟چقد غذا میخوری ؟کی می‌خوابی ؟چطور میخوابی؟

نه باشگاه نرفتم تا حالا 

غذا هم قبلا کم میخوردم الان بیشترش کردم 

خواب هم قبلا تا دو یا دو و نیم یا سه اینا بیدار بودم بعد ساعت ده و نیم یازده بیدار میشدم ولی الان چند شبه زودتر میخوابم و ساعت نه فوقش تا ده بیدار میشم 

من دوره اول که مصرف کردم بعدش تا هشت ماه مصرف نکردم و وزنم همون موند افتی نکردم از آخرین دوره هم سه ...

شما قوطی چند کیلویی استفاده کردین..واینکه دیگه نمیخواین بخورین....ببخشید خیلی سوال پرسیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نپرررس😂😬😶

وزنت از من ک بدتر نیس

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
من ریزه ام😅 ۱۵۳

از امشب کالری اعلام کن با کالری شمار مانکن کار کن ک بهتر باشه و راحتتر

تا بتونی اضافه کنی..

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
نه باشگاه نرفتم تا حالا  غذا هم قبلا کم میخوردم الان بیشترش کردم  خواب هم قبلا تا دو یا ...

غذا بیشتر میخوری یعنی چقدر 

بعد هم بیشتر از دوازده شب بیدار نمون هورمون ها بهم میریزم 

شرمنده من دیگه نمیتونم پیام بدم وقتی بتونم جواب میدم شبت خوش 

غذا بیشتر میخوری یعنی چقدر  بعد هم بیشتر از دوازده شب بیدار نمون هورمون ها بهم میریزم  ش ...

مثلا برنج معمولا ۱۵ تا ۲۰ قاشق میخورم الان 

نون هم نون لواش میخورم ۷ کف دست اینا☹️ 

باشه عزیزم

چشم

چشمت بی بلا😍

اخر شب قبل خواب کالریتو اعلام کن اسمتم بنویس با قلب

سلام دوستان عزیز.خواستم درموردخودم یکم واستون بگم.من دوساله بااین تاپیک آشناشدم وازوزن ۵۵ ب ۶۲رسیدم وقشنگ پرشدم البته مرتب کالری شماری نکردم وزن هدفمم ۷۰هست ک میخوام دوباره شروع کنم ک تاعیدب وزن هدفم برسم تازه ترازووزنکشی هم خریدم اینم بگم همه نوع قرص وپودرمصرف کردم ولی مثل کالری شماری جواب نگرفتم همگی موفق باشین

دوستان الان من ی سوال واسم پیش اومده .کالری شمارمن مانکن هستش دیروزی بسته ویفرموزی روتوکالری شمارزدم روبستش نوشته ۴۹۲کالری واینکه باترازوهم ویفرووزن کردم ۴۶گرم بودتومانکن زدم شد۲۴۶یعنی اینقدتفاوت.من ک خودم همون گرم روویفرروحساب میکنم.نظرشماهاچیه؟