2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269851 بازدید | 13841 پست
عزیزم حالا یک ماه تلاش کن کالری شماری کن جواب میگیری برو تو تاپیک بامداد خمار گروه دارن اونا هم کالر ...

نمیتونم😭😭😭💔

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال دارم، میشه یک هفته اصلا وزن اضافه نکنیم، حتی اگه کالری خوب هم بزنیم؟

من میانگین کالری یک عفته گذشتم ۲۸۰۰ بوده اما این هفته نه تنها وزن اضاف نکردم بلکه کمتر از هفته قبل بودم

بچه ها یه سوال دارم، میشه یک هفته اصلا وزن اضافه نکنیم، حتی اگه کالری خوب هم بزنیم؟ من میانگین کالر ...

اره عزیزم چون کالریت خیلی کم بوده باید ۳۰۰۰ بالا بزنی اینطور ک من فهمیدم تا بتونی اضافه داشته باشی

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
اره عزیزم چون کالریت خیلی کم بوده باید ۳۰۰۰ بالا بزنی اینطور ک من فهمیدم تا بتونی اضافه داشته باشی

آخه با کمتر از این میانگین دو کیلو اضافه کردم یعنی هفته‌ای یک کیلو

آخه با کمتر از این میانگین دو کیلو اضافه کردم یعنی هفته‌ای یک کیلو

نمیدونم ولی بازم عصابتو اروم کن و سعی کن بیشتر بزنی 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
بچه ها یه سوال دارم، میشه یک هفته اصلا وزن اضافه نکنیم، حتی اگه کالری خوب هم بزنیم؟ من میانگین کالر ...

ببین امکان داره بدنت کمبود داشته باشه

تا زمانی ک اون کمبود برطرف نشه چاق نمیشی

مثلا دو هفته یه یا یه ماه طول بکشه تا اون کمبود رفع بشه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

دوستان من از دکتر اسد زاده(اگه انارستان رو دیده باشین میشناسیدشون) رژیم گرفتم گفتم اینجام بزارم اگه کسی خواس استفاده کنه🙂

اول اینکه گفتن کسایی که لاغرن اکثرن بخاطر طبع سردشونه؛ پس باید چیزای گرم مصرف کنن.

قبل غذا دم کرده زنجبیل بخورین(برای حالت تهوع عالیه)

بعد غذا خرما یا ژله یا شیرینی بخورین(برای جذب بهتر غذا) عسل و سیاهدونه هر روز مصرف بشه(برای تغییر طبعه اگه اشتباه نکنم)

ماهیانه دو بار سیرابی و عصاره پای مرغ و آب قلم و خوراک حبوبات بخورین.💪🏻

هر روز در حد سه چهار دونه🤏🏻 مغز(گردو یا بادوم یا هرچی) بخورین.

ناشتا مویز خیلی خوبه👌🏻

سویق و پودر سنجد با شیر👍🏻

سه شیرهم که عالیه برای کم خونی.

هفته ای دوبار شیر موز یا آب هویج.

یسری نکاتم‌ گف مثل اینکه قبل و بعد غذا آب نخورم

شبها ماست و دوغ و گوجه خام نخورم

سرکه و شیرینی تر هم مصرف نکنم و‌...

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

عزیزم احتمالا هفته پیش روزای اول پریود یا قبل پریودت نبوده؟

اون روزا آدم وزنش بیشتر میشه و بعد برمیگرده