2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269904 بازدید | 13841 پست
قربون دستت ببخشید صبحانه:ی نون کامل محلی با پنیر محلی اندازه قوطی کبریت+قرص جویدنی ویتامین ۳ میان و ...

با توجه به قد و وزنت باید روزی ۲۵۰۰ کالری بخوری تا وزن اضافه کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا الان ۱۵۵۰ کالری خوردی عزیزم لوبیا پلو رو باگوشت وارد کردم

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی من مانکن نصب کردم اما اصلا سر در نیاوردم چطوری حساب کنم😂😞شما با چه برنامه ای حساب کردین 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
ن عزیزم قرص گین آپ خریدم خوردم مثلا فقط یه هفته کالری شماری کردم ولی اشتهام عالیه خیلی غذایی میخورم ...

عزیزم ضرر داره نخور بعدا پشیمون میشی...از این به بعد با کالری شمار پیش برو بهتره

خخخ گفتم حتما داشته دیگه🤣 اونجا نوشته بود بدون گوشت یه لحطه شک کردم گفتم بپرسم

مرسی از مهربونیت گلم پس من چرا نمیتونم😭

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
بچه ها من فقط امشب و فردا شب رو میتونم اعلام کنم بعدش نیستم چند روز دنبال کارای عقدمم🙂ایشالا بعدش پ ...

عه مبارکا باشه ساغری ایشالا خوشبخت بشی🤩❤

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بچه ها من فقط امشب و فردا شب رو میتونم اعلام کنم بعدش نیستم چند روز دنبال کارای عقدمم🙂ایشالا بعدش پ ...

عزیزممم مبارک باشه ایشالله حل شه و خوشبخت شی❤️😍

اگر بخوای من اعلام میکنم..از این به بعد تا راحت به کارات برسی

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122