2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269733 بازدید | 13839 پست
دیگه افزایش قد نداری که گلم

میدونم🥺

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
دوستان از فردا منتظر کالری هاتون هستم همراه با تاریخ و نامتون لطفا💜💋 من بار اول با کالری شماری ۴ک ...

کره بادوم زمینی بهتره یا خود بادوم زمینی ک از عطاری میگیرن ، کالری کدوم بالاتره

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلی دکتر رفتم تشخیص ندادن رفتم یه دکتر گفتم آندوسکپی میخوام قبول کرد بعدش فهمید که میکروب معده د ...

چ دارویی میشه اسمشون و بگین

شوهرم و خواهراش همش بهم میگفتن اسکلت ..و مداد فشاری..😐😐😂

اول چاق شم بعد شوهر کنم😂

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
عزیزم خیلی بالاس ..من قبلا نمیخوردم ولی شوهرم هر شب یه کاسه بزرک می‌خورد نگو همه چاقی ش از اینه ولی ...

امکان داره منم چاق شم با تخم آفتابگردان ، شما نمیدونین دو مشت چقدر کالری دارع

خب برای اینکه میکروب معده از بین بره باید چیکار کنیم

گلم منم چند ماه پیش کلا حالم از غذا بهم می‌خورد همش حالت تهوع داشتم رفتم آزمایش کلی دادم دکتر گفت میکروب معده .اسید معده ..کلا مشکل معده داری ..میدونم فقط بخاطر اون قرص و پودر های چاقی بود اینطوری شدم ..بهم سه قوطی قرصامپرازول و چند کارتن قرص مترونیدازول داد ..واینکه صبح ناشتا قرص امپرازول و میخوردم حسابی گشنم میشد و از اون موقع هر روز صبح واسه صبحانه پا میشم اشتهام م خوب شده..

کره بادوم زمینی بهتره یا خود بادوم زمینی ک از عطاری میگیرن ، کالری کدوم بالاتره

کره بادوم زمینی بهتره کالریش هم بالاتره چون خوده بادوم زمینی رو مثلا باید ۱۵تا بخوری تا بشه یه قاشق کره بادوم زمینی

گلم منم چند ماه پیش کلا حالم از غذا بهم می‌خورد همش حالت تهوع داشتم رفتم آزمایش کلی دادم دکتر گفت می ...

وای منم اونطوری میشم دقیقا 

بوی غذام حالمو بد میکنه🤕

گلم منم چند ماه پیش کلا حالم از غذا بهم می‌خورد همش حالت تهوع داشتم رفتم آزمایش کلی دادم دکتر گفت می ...

مترونیدازول سر چند ساعته؟

دوستان از فردا منتظر کالری هاتون هستم همراه با تاریخ و نامتون لطفا💜💋 من بار اول با کالری شماری ۴ک ...

ساغر جون به نظرت روزی چند بار ورزش بکنم واسه فرم باسن و لگن میخوام

چطور فهمیدی؟ من چکاب دادم ولی در این مورد چیزی نگفتن

آندوسکپی از داخل معده

آزمایش مدفوعم فکر کنم بشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
چ دارویی میشه اسمشون و بگین

بیسموت ساب سیترات

تنیدازول 

لانسو پرازول

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........