2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269739 بازدید | 13839 پست
بچه ها من میخام جوانه گندم و ارده کنجد و شیر و شیره خرما رو قاطی کنم بخورم  فقط قبل غذا بخورم ...

حتما بعد غذا بخور چون که قبل غذا کامل اشتهات بسته میشه

منم حدود یه هفته دیگه قرصام تموم بشه میخام این معجون رو بخورم البته به علاوه شیرخشک

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

تنبل خانومایی که صبح بیدار نمیشین صبحانه بخورین خوابتون میاد😂😂 باید بگم صبحانه زود خوردن خیییییلی موثره شاید ۷۰ درصد کل راه رو فقط با صبحانه زود خوردن طی میکنید 

اگه خیلی براتون سخته خوابتون میاد من همیشه ساعت ۷ صبح مثلا بیدار میشدم صبحانه میخوردم با اینکه خیلی خابالو بودم کامل صبحانه میخوردم بعد دوباره میخوابیدم😂

صبحانه زود خوردن هم باعث بهتر عملکردن دستگاه گوارشتون میشه هم خیلی روی اشتها موثره و هم‌ تا ناهار دوباره حسابی گرسنه میشید 

عدسی هم برای صبحانه خیلی خوبه من با نون بربری میخوردم برای صبحانه 

از شب قبل به اندازه تو یه قابلمه کوچیک همه‌مواد رو میریختم و زیرشو خیییلی کم میکردم تا صبح که بیدار میشدم حاضر بود 😋

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هی یادم میره🤭 تاثیر داشت قرصات؟

آره خیلی 

حالا باید برم‌خودمو وزن کنم ولی حسابی چاق شدم باهاش 

تا دوهفته اول زیاد تاثیری نداشت رو اشتهام اینا کم کم اشتهامو خیلی زیاد کرد 

نتیجه نوزدهمین روز چالش  

۱.عسل          ۴۴۳۲  

۲.سولین       ۳۵۴۳  

۳.حسنا         ۳۵۰۰  

۴.مامان آنا     ۳۴۲۱  

۵.جوشقان     ۳۴۰۰  

۶.گلی            ۳۰۲۳  

۷.بیتا             ۳۰۰۰  

۸.فریمهر        ۲۶۹۵  

۹.ترنم            ۲۶۳۰  

۱۰.مهتاب        ۲۵۵۲  

۱۱.هستی        ۲۵۵۰