2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست
سلام من تازه اومدم تو این تاپیک 😇 قدم ۱۶۲ وزنم ۴۲😕 چند کالری باید بخورم؟!

سلام عزیزم کالری شمار مانکن نصب کن قد و وزن و فعالیتت رو بزنی بهت میگه

ولی حدود ۲۲۰۰کالری در روز باید بخوری تا هفتع ای یه کیلو چاق شی

دقیق ترشو بزن مانکن

سوالی بود بپرس دوستان جواب میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم کالری شمار مانکن نصب کن قد و وزن و فعالیتت رو بزنی بهت میگه ولی حدود ۲۲۰۰کالری در روز با ...

ساغر جون با روزی ۲۲۰۰ هفته ای حدودا نیم کیلو چاق میشه، باید روزی حدودا 2800 بخوره تا هفته‌ای یک کیلو چاق بشه

طبق این سایت میگم https://mahshar.com/nutrition/daily_calorie.html

گفت معدت عصبیه دارو داد گفت بعد یک ماه باز بیا  اون دو روز ‌که نمیتونستم چیزی بخورم عذاب وجدان ...

انشاالله زودی خوب میشی بابا تو که اندامت ماشاالله خوبه من تقریبا ۲۰ روز دیگه جشن عقد یکی از فامیلای نزدیکمه از الان بزای اون دارم تلاش میکنم میگم یکیلو هم یکیلوئه😅

بیاین بگین چی خوردین من کالریم هنوز به ۱۰۰۰ هم نرسیده 😥

ترنم جون معجون میخوری؟

من یک ساعت بعد از صبحونه معجون میخورم همونی که سولین جون یاد داد فقط بهش گردو و بادام هم اضافه میکنم ۴۰۰ الی ۵۰۰ کالری میشه خودش🤪

بیاین بگین چی خوردین من کالریم هنوز به ۱۰۰۰ هم نرسیده 😥

میدونی ما لاغرا نمیدونیم چی بخوریم که چاق شیم

برای همین فک میکنیم جذب بدنمون خوب نیست

در حالی که باید چیزای پرکالری اما کم حجم بخوریم

غذاهای پرحجم و با کالری متوسط برای ما که هنوز معدمون جا باز نکرده جواب نمیده پس باید دنبال چیزای کم حجم و پر کالری باشیم💪

میدونی ما لاغرا نمیدونیم چی بخوریم که چاق شیم برای همین فک میکنیم جذب بدنمون خوب نیست در حالی که ...

اره دقیقا چند روزه بچم مریضه سرماخورده منم بیحالم قبلا عصرانه های پرکالری میخوردم الان به خودم نمیبینم درست کنم😥