2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269851 بازدید | 13841 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن ب پودر چاقی هس ن ب قرص خوردن از این چرتو پرتا اگه وضع مالی خوبی دارین فقط مثل چی هی بخورید من اولش لاغر بودم نامزد کردم نامزدم کلی خوراکی غذا پیتزا همه چیییی برام میورد یا بیرون رفتی میخرید خلاصه بگم شدم ۸۵ کیلو🤣 گامبو شدم اما چاق بد نشدم اندامم تو پر شده 

ن ب پودر چاقی هس ن ب قرص خوردن از این چرتو پرتا اگه وضع مالی خوبی دارین فقط مثل چی هی بخورید من اولش ...

نه عزیزم به وضع مالی نیست به خوراک و طبع بستگی داره من حسابی غذا میخورم روزی یه وعده قرمه گوسفندی ولی هی بدنم داغ تر میشه این بدبختی نیست ؟؟

نه عزیزم به وضع مالی نیست به خوراک و طبع بستگی داره من حسابی غذا میخورم روزی یه وعده قرمه گوسفندی ول ...

عزیزم مامان من چن ماه پیش اینجوری بود رفت دکتر گفت از بس گرمیجات خوردی اینجوری شد تا ی هفته دوغ و ماست و شربت خاکشیر ابلیو خورد خوب شد.حتی بدنش خیلی هم خارش گرفته بود.اینو امتحان کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
عزیزم مامان من چن ماه پیش اینجوری بود رفت دکتر گفت از بس گرمیجات خوردی اینجوری شد تا ی هفته دوغ و ما ...

من از اول عمرم همینم همیشه داغم تازه متوجه شدم باید مرتب سردی بخورم جالبه مادر شوهرم کرونا گرفته بود آوردمش خونه خودمون از بس طبعم گرمه کرونا نگرفتم 

شما این ده کیلو رو تو مدت زمان دو ماه و نیم میتونی بدست بیاری

سلام من اصلا نمیتونم وزن اضافه کنم چیکار کنم؟

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
من از اول عمرم همینم همیشه داغم تازه متوجه شدم باید مرتب سردی بخورم جالبه مادر شوهرم کرونا گرفته بود ...

ی چن روز بجای اب روزی ۶ ۷ لیوان شربت خاکشیر بخور خوب میشی انشاله

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
آره من خودم به شدت گرم و خشکم  هر غذایی رو نمیتونیم بخوریم فقط غذاهای طبع سرد مثلا شیر و سیب زم ...

مرسی عزیزم بازم چیزایی رو که خوردی تاثیر داشت بهم بگو.. من تازه یک هفت‌س کالری شماری رو شروع کردم وزنم تغییر نکرده ولی صورتم خودم حس میکنم پر شده