2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
یکیش همین دیشب بود ک عروسی دعوت بودیم ولی من نرفتم🤕گفتم میخوام برم اونجا چهارتا خوش هیکل ببینم حرص ...

بخاطر حرفای خونوادم افسرده شدم بس که میگن لاغری ی ذره عقلشون بکار نمیندازن که وقتی نمیتونم بخورم اشتها ندارم چیکارکنم دیوونم کردن هرروزم شده گریه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر حرفای خونوادم افسرده شدم بس که میگن لاغری ی ذره عقلشون بکار نمیندازن که وقتی نمیتونم بخورم اشت ...

خیلی سخته تحمل اینجور حرفا ولی باید برات مهم نباشه

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
ببخشید اگه اینجوری پرسیدم چون برا خودم برعکسه نتونستم درک کنم

نه اختیار داری عزیزم این چه حرفیه ..😘آره خب همیشه تپلی ا فکر میکنن لاغر شدن سخته تره چون نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن و غذاهایی رو که دوس دارن بخورن..میدونم درک کردنش سخته تا جای ما نباشی نمیدونی چی میگم

جفت فلشی که میزنی پاسخ یه علامت هست اونو بزن سبز میشه

اونو زدم سبز شد

خوب یعنی بخام بیام تامیک چطور مستقیم بیام؟تاپیک ماه پیشونیو رو صفحه اصلی گوشیم ذخیره کردم حالا نمیدونم اینو چطور ببرم اونجا که دم دست باشه😁

من خودم یه تصور ذهنی دارم برا وقتی که چاق شدم 

بعد مثلا وقتی یکی میگه چقد لاغری اون تصویر رو به یادم میارم که همون فرد یه روزی به من میگه چقد چاق شدی و اینطوری میشه که امیدم رو از دست نمیدم😂🤝

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
دلم میخواد ازین خونه از پیششون برم بعضی وقتا خودکشی میزنه ب سرم 

تا زمانی که رو خودت کار نکنی نمیتونی چاق بشی پس سعی کن به این چیزا فک نکنی

تا زمانی که رو خودت کار نکنی نمیتونی چاق بشی پس سعی کن به این چیزا فک نکنی

من اصلا برام خیلی مهم نیس چاق بشم اونا ول کن من نیستن اعتماد بنفس واسم نذاشتن دارم افسرده میشم نمیخوام ازخونه برم بیرون بخاطر حرفای خونواده خودم ب این میگن خونواده بجای اینکه بهت حس خوب بدن بدتر گند میزنن ب حال و هوات

من اصلا برام خیلی مهم نیس چاق بشم اونا ول کن من نیستن اعتماد بنفس واسم نذاشتن دارم افسرده میشم نمیخو ...

بشین باهاشون صحبت کن بگو با این حرفاتون بیشتر منو اذیت میکنید لطفا بجای سرزنش من بهم کمک کنید تا آرامش داشته باشم وقتی آرامش باشه منم بهتر میتونم غذا بخورم و کمتر استرس دارم