2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست
اخه ترازو اشپزخونه ندارم چ بد پس همینجوری بزنم ی پرس دیگه.مثلا الان کالری ی کاسه سیرابی میخواستم نمی ...

آهان پس همون یه پرس رو بزن پناه بر خدا ایشالا که درست در میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره یادمه میخوام ببینم الان که تپل تر شدی چجوری شدی؟ 

گلم الان عکس ندارم والا هروقت وزن کشی کردم میام میگم عکس هم میزارم 

زیاد تغییری نکردم نسبت به اونموقع آخه من وزنم میره بالا ولی از لحاظ فیزیکی زیاد مشخص نمیشه😂😂😂

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
آهان پس همون یه پرس رو بزن پناه بر خدا ایشالا که درست در میاد

ممنون گلم🌺🌺🌺

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من لاغرم اصلنم اشتها ندارم خیلیم خستم خیلیم ناراحتم  ۴۳ وزن ۱۶۵ قدمه

اصلا ناراحت نباش ، از همین فردا شروع به کالری شماری کن و فقط بخور برا باز شدن اشتهاتم قرص مالت جو بگیر بخور تا اشتهات تحریک شه

گلم الان عکس ندارم والا هروقت وزن کشی کردم میام میگم عکس هم میزارم  زیاد تغییری نکردم نسبت به ...

خخخخ یادمه اون موقع هم میگفتی اما من حس میکنم خودت اینجوری فکر میکنی

خخخخ یادمه اون موقع هم میگفتی اما من حس میکنم خودت اینجوری فکر میکنی

نه اصلا 

اونموقع که خودم ۷۵ کیلو بودم هرکس وزنمو میشنید باور نمیکرد😂

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
پس برو توکار ۸۰ به بالا    

😂😂

حالا تا شب یلدا ببینم چقدر میشم 

عکس میدم شما نظر بدین😉😂

چه چیزایی خوردی مگه

منم دوران شیر دهی داغون شدم وزنم به ۴۶ رسید ولی مهم نبود واسم فقط میخواستم چاق شم واسه همین چند نوع پودرو قرص چاقی مصرف کردم هر بار یه چیزی کبد و کلیم به شدت درد میکردن .این اواخر وقتی میخوردم اصلا هیچ تاثیری روم نداشت اصلا اشتهام باز نمیشد فقط کلیه هام به شدت درد میکرد ولی وزنم از ۴۶ به ۶۵ رسید حسابی تپل و مپل شده بودم ولی ارزشش و نداشت ولی بعد این که دیگه نخوردم روز به روز لاغر تر میشدم و بدتر از همه بی اشتهایی شدید پیدا کرده بودم تو کل روز یه وعده هم به زور میخوردم .رفتم آزمایش کل دادم دکتر گفت معدت داغون شده واسه همین کلی قرص بهم داد تا کم کم بهتر شدم الان نزدیک یه ماه هست رژیم گرفتم و خیلیم راضیم 

من از جاهای دیگه خریدم خیلی بد بود ولی اینکه توسایت هست واقعا خوب بود.حیف من تنبلم  مرتب استفاد ...

خودِ سویق رو داروخانه‌ها دارن؟

بعد اون میخرین باهاش معجونی که بچه‌ها میگن درست میکنید؟

https://mahshar.com/nutrition/daily_calorie.html

دوستان این سایت هم خیلی خوبه بنظرم

با توجه به وزن و قد اولا میزان کالری مورد نیاز واسه متابولیسم بدن رو بهمون میده، دوما بهمون میگه باید روزی چند کالری بخوریم تا فرضا هفته‌ای یک کیلو (یا هر مقدار که خودمون انتخاب کنیم) افزایش وزن داشته باشیم