2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269781 بازدید | 13840 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه های گل چخبرا تا کجا پیش رفتید چقدر اضافه کردید

من که حسابی تپل شدم خیلی ذوق دارم ۵ یا ۶ رو ز دیگه خودمو میخوام وزن کنم 

تو تاپیک داشتم میخوندم دیدم چندنفرتون اسم مخمرآبجو رو آوردین خواستم بگم من استفاده کردم و خوب بوده اشتها رو خیلی خوب باز میکنه 

واما مهم ترین نکته توی چاق شدن باید بهتون بگم که صبحانس اونم حداقل ساعت ۹ دیگه ۱۰ اینا دیره چون اشتهاتون بسته میشه برای ناهار یعنی نکته طلایی همین صبحانه زود خوردنه من بعد اینکه چاق شدم به مدت دوماه کلا صبحانه رو بیخیال شده بودم بخاطر همون حسابی وزن کم کردم

و یه چیز دیگه خوردن ترشی به همراه غذاس فوق العاده اشتها رو باز میکنه من به شخصه با ترشی از غذا سیر نمیشم اصلا 

معجونی که دوستمون هم گفت رو خیلی میپسندم و بنظرم یه چیز عالی برای افزایش وزنه و میتونید خودتون خیلی چیزای دیگه بهش اضافه کنید 

مثلا 

یک لیوان شیرمحلی 

دوقاشق سویق و پودر جوانه گندم 

شیره انگور 

ارده کنجد 

(شیرخشک)

(کره بادام زمینی)

(عسل)

یا هرچیزی که خودتون به فکرتون میرسه 

الان هم براتون فیلم یه کیک خونگی خیلی ساده که تو پنج دقیقه حاضر میشه میزارم فوق  العاده راحت و خوشمزس میتونید همراه با این معجون بخورید فکرکنم هر دو باهم حداقل ۷۰۰ بشه کالریشون که این عالیه😍

تا میتونید سعی کنید تو این فصل سرما وزنتون رو افزایش بدین چون خیلی راحت تره تابستون سخته چون بخاطر گرما اینا آدم اشتها نداره زیاد

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
سلام بچه های گل چخبرا تا کجا پیش رفتید چقدر اضافه کردید من که حسابی تپل شدم خیلی ذوق دارم ۵ یا ۶ رو ...

مررررسی عزیز مهربونم که تجربیاتتو در اختیارمون گذاشتی ، حتما بعد از وزن کشی بیا بهمون بگو چند کیلو شدی ؟؟

بابت دستور پخت کیکم ممنون ، خوشکلا اینم از خوشمزه پرکالری امروز