2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی کاش بری پیش یه دکتر متخصص خوب اینجوری خیلی بده بازم سعی کن چیزای مسهل نخوری ،امیدوارم زود خوب شی ...

چشم عزیزه دلم قربونت برم خیلی مهربونی بخدا

اره مراعات میکنم گلم 

مرسی عشقم که به فکر بودی بهم پیام دادی 

خدا بهت سلامتی بده نفس😙

پر کالری خوشمزه     شله قلمکار     مواد لازم    

سلام بیتا جون یه سوال داشتم من قبل از شروع وزنم 52بود چند روز مرتب کالری شماری کردم دیدم شدم 53ونیم بعد یه روز کاری پایه زدم بعد دوباره شروع کردم کالریمم ک همیشه دوهزار یا سه هزاره امروز وزنم شده بود 52/800 به نظرت چرا وزنم کم شد 

طرز تهیه: ابتدا لوبیا ، نخود و عدسی رو که از قبل خیس کرده بودیم میذاریم بپزه ، در قابلمه ای دیگه گوشت رو میپزیم و بعد از پختش گوشت رو جدا ریش ریش کره آبشم نگه میداریم، برنج رو هم میذاریم تو یه قابلمه تا خوب له شه سبزی رو بهش اضافه میکنیم  و گندمم جدامیپزیم ، بعد از پخت همه مواد یه پیاز داغ اساسی میگیریم و بهش نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم و آب گوشت رو میریزیم داخلش بقیه مولد روهم بهش اضافه میکنیم و میذاریم دوساعتی با شعله کم قوام بیاد و با پیاز داغ و کشک نوش جان میکنیم.

سلام بیتا جون یه سوال داشتم من قبل از شروع وزنم 52بود چند روز مرتب کالری شماری کردم دیدم شدم 53ونیم ...

سلام عزیزم اگه ناشتا وزن نکردی که احتمالا یه مقدارش بخاطر وزن غذا بوده اما اگه ناشتا وزن کردی میتونه دلایل مختلفی داشته باشه ، به نظرم زیاد وزن کشی نکن بذار ۲۰ روز یا یک ماه بگذره تا وزنت ثابت شه در غیر این صورت هر دفعه رو ترازو یه چی میبینی تا اونجایی هم که میشه کالری زیر ۳۰۰۰ نزن و استپ نکن (یعنی وسطش کالری پایه نزن بدنت دچار شوک میشه و وزن گیریت مشکل میشه)

فدات بشم مهربونی از خودته گلم     همچنین عزیزم    

بیتا جان میخواستم کالری عدس پلو با کشمش رو در بیارم نبود 

میشه کالری اینا رو بگید 

عدس پلو(آبکش) با کشمش ۱۹ قاشق غذا خوری 

ماست :۹ تا قاشق 

خرما :۳ تا دونه 

نتیجه دهمین روز از چالش     ۱.گلی         ۳۸۳۱     ۲.بیتا ...

بیتا جان شما ترازو داری؟

من قبلا یادمه هرقاشق برنج که میریختم خیلی وزنش کمتر از چیزی میشد که تو کالری شمارا میزنن، مثلا میگن ۱۵ گرمه اما من میریختم میشد ۷-۸ گرم ! و در مجموع انگار نصف میشد هرچی میزدم

شما اندازه میگیری همونه؟ قاشق رو کامل پر میکنی؟

سلام خوش اومدی کووووجا بودی بدو دختر جات خالی بود😁 من واقعا از کالری زدنت انگیزه میگیرم حتما بیا ب ...

قربانت بزن بریم برای یه کالری شماری باحااااال 

تا الان ۱۸۰۰ کالری میخوام امروز ۴۰۰۰ تا بشه 

بیتا جان شما ترازو داری؟ من قبلا یادمه هرقاشق برنج که میریختم خیلی وزنش کمتر از چیزی میشد که تو کال ...

آره عزیزم هر قاشق ۱۰ الی ۱۲ گرمه تو این برنامه ها ۱۷ گرم حساب میکنه

آره عزیزم هر قاشق ۱۰ الی ۱۲ گرمه تو این برنامه ها ۱۷ گرم حساب میکنه

بیتا جون من قاشقمو خیلی پر میکنم یعتی تاحالا اشتباهی حساب کردم؟

اگه میشه اینو توضیح بده چکار کنیم یه سوال دیگه این که میدونید سنگک چند کف دسته؟ من تقربا۱۸ کف دست میگیرمش

شما چه نونی میخوری؟