2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269733 بازدید | 13839 پست

سلام.. من وزنم ۴۵ قد ۱۶۶ خیلی ناجور کمبود وزن دارم 🥺😐💔

حوصلم نمی‌کشه خیلی غذا بخورم وچون پلی کیستیکم فست فود و مواد غذایی فرآوری‌شده... چیپس و پفک کیک بیسکوییت اصلا هرچی ک کارخونه ای باشه برام مضره 

وگرنه خیلی دوسدارم چاق بشم 🥺💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.. من وزنم ۴۵ قد ۱۶۶ خیلی ناجور کمبود وزن دارم 🥺😐💔 حوصلم نمی‌کشه خیلی غذا بخورم وچون پلی کیس ...

در طول روز چی میخوری ؟ بیا برنامه غذایی هامونو عوض کنیم تو چاق شی و من لاغر   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
در طول روز چی میخوری ؟ بیا برنامه غذایی هامونو عوض کنیم تو چاق شی و من لاغر    

در طول روز هیچی جونم نمیگیره.. 

یه وعده میخورم اونم شام 

حالا ازخودم انتظار دارم لاغرم نشم😐💔🥺

در طول روز هیچی جونم نمیگیره..  یه وعده میخورم اونم شام  حالا ازخودم انتظار دارم لاغرم ن ...

بیا جای من . صبح حلیم بخور با بربری . یا املت چرب . نهار از بیرون غدا بگیر . میاو وعده سمبوسه بخور یا باقلوا. شام هم کتلت چهارتا بخور با نون و گوجه سرخ شده . 

منم مثل تو یه وعده میخورم فقط

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

سلام سلام من دیروز حالم خوب نبود نتونستم کالری شماری کنم 

کالری من تا الان ۱۰۸۱

اش شله قلمکار خوردم صبح دوملاقه ۶۰۰کالری داشت 

کالریش خیلی زیاده  

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
سلام بیتا جوونم عزیزم دلم بله خوردم ولی خب دارو هم میخورم یه مدت خوبم دوباره شروع میشه بخدا کلافه شد ...

آخی کاش بری پیش یه دکتر متخصص خوب اینجوری خیلی بده بازم سعی کن چیزای مسهل نخوری ،امیدوارم زود خوب شی منم یه مدت درگیر بودم مترونیدازول جواب داد

سلام.. من وزنم ۴۵ قد ۱۶۶ خیلی ناجور کمبود وزن دارم 🥺😐💔 حوصلم نمی‌کشه خیلی غذا بخورم وچون پلی کیس ...

سلام عزیزم اگه واقعا دوست داری چاق شی باید صبور و با حوصله باشی ، غذای خونگی درست کنی بخوری که برات ضرر نداشته باشه وگرنه با یه وعده شام چاق که نمیشی هیچ شاید لاغرترم بشی

سلام سلام من دیروز حالم خوب نبود نتونستم کالری شماری کنم  کالری من تا الان ۱۰۸۱ اش شله قلمکار ...

سلام به به نوش جان    

حالا که کالریش بالاست امروز میذارم طرز تهیشو  

بیتا جان من قدم ۱۵۹ یا ۱۶۰ و وزنم ۵۶ چقدر باید وزن اضافه کنم ؟

عزیزم شما هم خیلی کمبود وزن نداری و تو یک ماه میتونی ۳ الی ۴ کیلو اضافه کنی و اندامت عالی میشه  

عزیزم شما هم خیلی کمبود وزن نداری و تو یک ماه میتونی ۳ الی ۴ کیلو اضافه کنی و اندامت عالی میشه   ...

عزیزم مثلاً کالری اون سیب زمینی آبپز و پیاز سرخ کرده که گفتید رو چطوری در بیارم ؟