2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269733 بازدید | 13839 پست
عزیزم تو چقدر انرژی مثبتی     ولی فکر میکردم باید بیشتر اضافه میکردم البته بچه شیر میدم ...

فدات مهربونم، پس واسه همینه چون بچه شیر میدی دیر وزن میگیری اما صبور باش بهت قول میدم از الان تا عید شدی ۵۸ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات مهربونم، پس واسه همینه چون بچه شیر میدی دیر وزن میگیری اما صبور باش بهت قول میدم از الان تا عید ...

انشاالله عزیزم آرزومه بشم ۵۸

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
اخه ببین عزیز جان ما فقط میخوایم اندازه غذا دستمون بیاد که چقدر بخوریم اینکه مثلا اون خانم گفته الکی ...

منم حرف شما رو قبول دارم

برای منم واقا عجیب بود همچین چیزی که اون خانم گف برا همین اینجا مطرحش کردم 

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
منم حرف شما رو قبول دارم  برای منم واقا عجیب بود همچین چیزی که اون خانم گف برا همین اینجا مطرح ...

اره ولش کن این حرفارو . تا امروز دونفر بهم گفتن چاق شدی اینقدر خوشحال شدم 😁

اره ولش کن این حرفارو . تا امروز دونفر بهم گفتن چاق شدی اینقدر خوشحال شدم 😁

چه قد خوب🤩❤ 

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
خوش اومدی گلم دوست داری چقدر اضافه کنی؟

یبار با یه مدل پودر که از عطاری گرفتم شدم 58خییییلی بهم میومد و خوب شده بودم ولی تا ول کردم وزنم برگشت .الانم دوس دارم همون 58بشم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
یبار با یه مدل پودر که از عطاری گرفتم شدم 58خییییلی بهم میومد و خوب شده بودم ولی تا ول کردم وزنم برگ ...

۵ کیلو رو زود اضافه کنی با ما تو چالش همراه شو انشااله تو دوما نتیجه میگیری