2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست
وای وای رقیبا داره زیاد میشه 😂 شما قد و وزنت چنده گلم 

😂من و بیتا قبلا باهم تک چالش بودیم که من وسطاش بخاطر تنبلی و کیست ول کردم ضعیف شدم الان دوباره افتادم تو فکرش

من قدم ۱۷۰وزنم ۵۰بود شدم ۵۴الان چون خیلی کم غذا و لاغر شدم همون ۵۰ رو درنظر میگیرم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم یه شوک به بدنت بده یعنی یکی دو روز خیلی بخور ۴۰۰۰ تا بزن بعد برگرد رو همین کالری تا درست ...

میشه منم از امروز شروع کنم چ برنامه ای نصب کنم برای کالری شمار

من نمیدونم ۴۰ هستم یا ۴۲ میخام تا عید وزنم حداقل ۵۰ بشه قدمم ۱۵۵ یا ۱۵۶ 😂

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
خب حالا تا بیتا جان بیان من میگم . شما اول باید یه کالری شمار نصب کنی مثله مانکن یا کرفس یا بشقاب . ...

خیلی ممنون از توضیحاتتون💜

من مانکن رو نصب کردم و فقد نمیدونم باید در روز چقد کالری مصرف کنم!

قدم ۱۶۵

وزنم ۴۵💔

دوس دارم تا عید حداقل ده کیلو اضافه کنم🌱

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
من شکمم تخته ولی الان که میخوام چاق شم یکم استرس دارم که شکمم چاق نشه ولی میشه به نظرم 

دقیام منم این استرس دارم...هرروز سعی میکنم دراز ونشست برم گاهی تنبلیم میاد  

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
خیلی ممنون از توضیحاتتون💜 من مانکن رو نصب کردم و فقد نمیدونم باید در روز چقد کالری مصرف کنم! قدم ...

عریزم انشالله ک به هدفت برسی بیتا جان میان میگن روری چند کالری بخوری که به وزن دلخواهت برسی..

منم هدفم۱۰کیلوعه  

عریزم انشالله ک به هدفت برسی بیتا جان میان میگن روری چند کالری بخوری که به وزن دلخواهت برسی.. منم ه ...

اها چه قد خوب ک هدفمون یکیه🤗

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
عریزم انشالله ک به هدفت برسی بیتا جان میان میگن روری چند کالری بخوری که به وزن دلخواهت برسی.. منم ه ...

من بلد نیستم از کالری شمار مانکن استفاده کنم میشه بهم یاد بدی ممنون

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
من بلد نیستم از کالری شمار مانکن استفاده کنم میشه بهم یاد بدی ممنون

عزمزم توی صفحه۱۲ اسکرین گزاشته بیتاجان میتونی اونجا یاد بگیری