2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ۵۱ ام دوس دارم بشم ۵۷ ببینم چه جوری میشم اگه دیدم بازم لاغرم اخرش ۶۰ 

بستگی به قدت داره انشاالله تا عید به وزن دلخواهت میرسی عزیزم یادت باشه حتما مولتی ویتامین یا یه مکملی که ویتامین داشته باشه مثل سویق کامل هم بخوری که جذلت بالا بره ما لاغرا جذبمون سخته

آره روز ۸ لیوان آب رو حتما بخورید

سلام عزیزم من الان کل پیامارو خوندم و انرژی گرفتم 

منم میخوام وزن اضافه کنم ولی نمیدونم غذاهای پر کالری چی بخورم خدایی چه جوری ۳۰۰۰ تا کالری میشه براتون😍

من قدم ۱۶۸ وزنم ۵۸ شاید یکم بیشتر 

میخوام بشم ۶۸ کیلو 

باید روزی ۲۸۰۰ کالری دریافت کنم ؟؟

و اینکه من صورتم دوس دارم پر شه میشه مارک ژله ی که میشناسین و خوشمزه س رو بگین چون هر چی خودم درست میکنم بدمزه س

و اینکه کره محلی استفاده میکنین یا پاستوریزه 

اگه پاستوریره هست چه مارکی 

کلی انرژی گرفتم منم میخوام با شما شروع کنم 😍😍😍😍

سلام عزیزم من الان کل پیامارو خوندم و انرژی گرفتم  منم میخوام وزن اضافه کنم ولی نمیدونم غذاهای ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

شما واسه افزایش وزن باید روزی ۲۷۴۰ کالری مصرف کنی 

اولش شاید واست سخت باشه اما کم کم معدت بزرگ میشه و اشتهات زیاد میشه ، اگه اشتهات خیلی کمه میتونی قرص مخمر آبجو یا عرق یونجه بخوری 

غذاهای پرکالری هم سالاد الویه، سالاد ماکارونی، ماکارونی ، آش رشته، حلیم بادمجان ، اشکنه، دوپیازه ، شله زرد و حلوا و..... هستن درکل از همه چی به مقدار زیاد بخوری حله

مارک ژله شیبابا خوبه

من کره پاستوریزه میخورم مارک میهن 

اگه دوست داری با ما باشی هر شب کالریتو اعلام کن انشااله که تا عید به وزن دلخواهت میرسی گلم  

سلام عزیزم خوش اومدی  شما واسه افزایش وزن باید روزی ۲۷۴۰ کالری مصرف کنی  اولش شاید واست ...

ممنون عزیزم فقط اینکه من به شیر حساسیت دارم به جاش ماست و کشک و دوغ میخورم البته به خاطر کلسیم 

اشتهام که خوبه ولی قرص مولتی ویتامین رو روزی یکی میخورم اشتهام بیشتر تر میشه