2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269719 بازدید | 13839 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم... خوبی

مطالب عالی بودن.. ممنون که تگم کردی

منم تو چالش شرکت بدین🤚

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜
سلام عزیزم... خوبی مطالب عالی بودن.. ممنون که تگم کردی منم تو چالش شرکت بدین🤚

سلام گلم قربونت شما خوبی؟

خواهش عزیزم خوش اومدی ایشالا از چهار شنبه شروع میکنیم 

سلام گلم قربونت شما خوبی؟ خواهش عزیزم خوش اومدی ایشالا از چهار شنبه شروع میکنیم 

عزیزم شما مشاوری؟؟ 

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜
آره عزیز رشتم روانشناسی بود یه مدت مشاوره هم میدادم از وقتی بچه دار شدم دیگه وقتشو ندارم چطور مگه؟

هیچی میخاستم ازت مشاوره بگیرم

سلام بیتا جان من مانکن نصب کردم ک مزاحم شما نشم واسه کالری شماری....عکس اون قسمت که کالری غذا میخوای ببینی کجاس برام میفرستی تو تاپیکت

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
سلام بیتا جان من مانکن نصب کردم ک مزاحم شما نشم واسه کالری شماری....عکس اون قسمت که کالری غذا میخوای ...

سلام عزیزم مراحمی شما 

باشه الان اسکرین میگیرم میفرستم

سلام بیتا جان من مانکن نصب کردم ک مزاحم شما نشم واسه کالری شماری....عکس اون قسمت که کالری غذا میخوای ...

عزیزم یه به اضافه اون پایین هست بزن روش بعد بزن رو اون که دورش خط کشیدم اسم غذایی که خوردی رو بزن تا کالریشو بهت بده