2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269685 بازدید | 13839 پست
خیلی هم عالی عزیزم ، حساب میکنم میگم بهت

ممنون عزیزم....

ی پیشنهاد میگم چطوره از این میان وعده های پر کالری ک میزاری دستورشو هر روز هرکدومو درستوکردیم عکسش بزاریم اینجا تا اونایی ک میگن تنبلیم توی خوردن بلکه عکس غذا ببینن به اشتها بیان...

من خودم اینجوریم با عکس گشنم میشه  

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
سلام خوبی ببین ۱۵۰۰  خیلی دیر به وزن دلخواهت میرسی اون اگه میگه ۱۵۰۰ تو ۲۰۰۰ بخور منم با برنامه ...

عه خوب شد گفتی

مرسیییی 💛

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم.... ی پیشنهاد میگم چطوره از این میان وعده های پر کالری ک میزاری دستورشو هر روز هرکدومو ...

آره خیلی خوب فکریه ،دستور این خوشمزه رو بذارم شب واستون؟ چند شب پیش خوردم خییییلی کالری داره خوشمزه لعنتی

سلام عزیزم خوش اومدی با ۴۲ کیلو وزن کالری پایت ۱۲۶۰ هست ‌که شما واسه وزن اضافه کردن باید روزی ۲۲۶۰ ...

اخه من اگ 1500 زیاد میشد مینوشت کمتر بخور😂

اوکی مرسی ک راهنمایی کردی❤️

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
آره خیلی خوب فکریه ،دستور این خوشمزه رو بذارم شب واستون؟ چند شب پیش خوردم خییییلی کالری داره خوشمزه ...

واااااای چ وسوسه انگیزه

من فر ندارم که ماه دیگه قراره بخرم

آره خیلی خوب فکریه ،دستور این خوشمزه رو بذارم شب واستون؟ چند شب پیش خوردم خییییلی کالری داره خوشمزه ...

اینو خودت درست کردی بیتا جون؟

بذارید همین الان طرز تهیشو بذارم ؛ پیتزا گوشت و قارچ

اول یه پیاز داغ بگیرید و گوشت چرخ کرده رو داخلش بریزید و تفت بدید بعد تو یه تابه دیگه قارچتونو یه کوچولو بپزید و تفت بدید البته نذارید زیاد سرخ بشه ها بعد با گوشتتون قاطی کنید

بعد با بروس یه کم روغن بمالید رو نون پیتزا بعدشم سس کچاب بزنید و پنیر پیتزا بریزید موادتون رو بریزید و فلفل دلمه رنگی بریزید روش و بازم پنیر پیتزا بریزید و بذارید داخل مایکروفر و درآخرم اگه دوست داشتید یکی دوتا زیتون بخورد کنید روش

حالا اونایی که مایکروفر ندارند همه این کارا رو که کردن کف یه ماهیتابه رو یه کم روغن بریزن و پیتزا رو بذارن داخلش و شعله رو کم کم کنن و در ماهیتابه رو بذارن تا پنیر آب شه روش و نوش جان کنن

مرسی عزیزم ❤  میخواستم بپرسم من قدم ۱۵۳ وزنم ۳۶  چقدر باید اضافه کنم تا نرمال بشم؟

خواهش میکنم عزیزم 

بنظرم ۱۰ کیلو اضافه کنی عالیه

اگه مایلی با ما همراه شو از دهم چالش داریم ایشالا تا عید ۱۰ کیلو رو اضافه میکنی

خواهش میکنم عزیزم  بنظرم ۱۰ کیلو اضافه کنی عالیه اگه مایلی با ما همراه شو از دهم چالش داریم ا ...

به نظرت چقدر وقتمو میگیره ؟ 🤔 

بعد اینکه من میتونم عکس انداممو بفرستم نظرتونو بگید ؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
به نظرت چقدر وقتمو میگیره ؟ 🤔  بعد اینکه من میتونم عکس انداممو بفرستم نظرتونو بگید ؟

ببین اگه بتونی روزی ۱۰۰۰ کالری بیشتر از کالری پایت بزنی که میشه حدود ۲۱۰۰ کالری ماهی ۴ کیلو اضافه میکنی یه دوسه ماه وقت بذاری چاق میشی

آره بفرست عزیزم