2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269820 بازدید | 13841 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها صبح بخیر صبحونه مو ساعت ۸ خوردم ولی خیلی اعصابم خورده از دیروز شیرم تموم شده شوهرم بهم پول نمیده بخرم و شیره انگورم امروز فرداس تموم شه آنم خیلی گرونه نمیدونم چیکار کنم خیلی داغون م یه ماه هس کلی تلاش کردم ۵ کیلو اضافه کردم خیلی خوشحال بودم ولی نمیدونم چیکار کنم حالم بده وقتی هم حالم بد باشه نمیتونم چیزی بخورم به کل اشتهام کور میشه🙁😔

سلام بچه ها صبح بخیر صبحونه مو ساعت ۸ خوردم ولی خیلی اعصابم خورده از دیروز شیرم تموم شده شوهرم ...

سلام عزیزدلم صبحت بخیر ،درک میکنم الان ناراحتی و می‌ترسی تمام زحماتت هدر بره اما این ناراحتیت بیشتر باعث میشه که اشتهات کور بشه و نتونی چیزی بخوری ، با چیزایی که تو خونه هست کالریتو پر کن حالا ایشالا که شوهرتم تو همین یکی دو روز پولت میده شیر بگیری

سلام عزیزدلم صبحت بخیر ،درک میکنم الان ناراحتی و می‌ترسی تمام زحماتت هدر بره اما این ناراحتیت بیشتر ...

گلم من تا حالا دو بار از اون سویق و اینا خریدم هر بار با پولی که مامانم واسه عمل بینی م بهم داده ..اون فقط هفته ای ۳۵ تومن پول شیر و داده امروز صبح گفتم میرم واسه شیر گفت نمیخوام  گفتم چرا گفت مسیرش دوره گفتم خب خودت من و برسون گفت نمیخوام  دیگه هی چی دعوامون شد خیلی اعصابم داغونه بعضی ها واسه زناشون میلیاردی خرج میکنن ولی ما....😥😥😥😔

گلم من تا حالا دو بار از اون سویق و اینا خریدم هر بار با پولی که مامانم واسه عمل بینی م بهم داده ..ا ...

وضع مالیتون چطوره؟

میگفتی وقتی داره از سرکار برمیگرده بگیره بیاره ، نکنه دوست نداره چاق شی؟؟

میترسم اگه برم بعدا بیاد ببینه دعوام کنه ..نمیدونم چیکار کنم به نظرتون وقتی اومد کجا قایم کنم ..

بنظرم نرو عزیزم اگه بفهمه ناراحت میشه و باز با هم بحثتون میشه صبر داشته باش خودش میگیره

وضع مالیتون چطوره؟ میگفتی وقتی داره از سرکار برمیگرده بگیره بیاره ، نکنه دوست نداره چاق شی؟؟

آره گلم دو سال پیش که قرص خوردم تپل شده بودم اصلا نمیزاشت برم بیرون همه بهم میگفتن زنت چقدر خوشکل شده چقدر بهش میاد ولی اون داشت از حسادت منفجر میشد

.دوس نداره کسی ازم تعریف کنه میخواد همه بگن تو از زنت سرتری..😐

دیروز میگفت اون روز که با هم رفتیم سوپری یه خانمه ما رو با هم دیده بعد ما که بیرون اومدیم به صاحب سوپری گفته حیف این مرد خوشتیپ نیست واسه این زنه ..😐 اون موقع شیر میدادم خیلی لاغر شده بودم