2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269711 بازدید | 13839 پست
باشه گلم الان حساب میکنم میگم بهت

بیتا جان من گوشم خرابه اکثر برنامه ها رو متوقف میکنه میشه توی چالشی ک میخوایم دورهم باشیم من خوراکیا ک میخورم بگم شما برام حساب کنی ببینم چقد کالری زدم؟

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس امروز ۳۰۰۰کالری بیشتر خوردم چیزای دیگه هم خوردم ک ننوشتم... بیتا جان شما قد وزنت چنده هدفت چنده؟

من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۴ بود الان شدم ۷۲ اما میخوام تا عید یه دو سه کیلو دیگه اضافه کنم 

خوشکلا امروز میخوام یه غذای خیلی ساده و پر کالری رو بهتون یاد بدم اسمش دو پیازه هست:

شما اول چند تا سیب زمینی رو آب پز کنید و بعد له کنید بعد تو یه ماهیتابه یک پیاز داغ بگیرید و بهش نمک و زرد چوبه بزنید و سیب زمینی رو بریزید داخل پیاز داغ تا خوب نرم شه و این غذا رو با نون نوش جان کنید.

خوبه منم دوست دارم شرکت کنم ولی برا خوردن تنبلم،حس پاشدن و غذا پختن ندارم

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم