2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا اونایی که بچشون شیر خشکیه پول ندارن چی میکشن من همیشه یادم میاد قلبم میریزه😭😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
خدایا اونایی که بچشون شیر خشکیه پول ندارن چی میکشن من همیشه یادم میاد قلبم میریزه😭😭😭😭

شیر خشک و سرلاک خریدم برا بچم یا پوشک دیگه خودمم باردارم پول نموند چیزی یخرم بخورم دیشب میوه نداشتیم بخوریم تا ۳ شب گریه کردم انقد دلم پر بود 😪الاهیی خدایا حقمونو پس  بگیری بدجورررررررر جیگر سوزشون کنی

اره اونوقت میگن بچه بیشتر بیارین تا دهنتون سرویس بشه با این هزینه ها و یه عمر سگدو بزنید

بچه میاریم بزرگ میکنیم بخاطر نون شب نداشتنشون داد میزنن میکشن بچمونو خدااااااااا اه و ناله و گریه این همه مردمو حق بگیری

هههه یادم انداختی رفتم داروخانه ی زن دیدم پول نداشتم شیرخشک بخره براش گرفتم یادش افتادم،😔