2777
2789
عنوان

خانومایی که بالای ۳۰ سال هستن و در اقدام برای بچه اول بیان تو

| مشاهده متن کامل بحث + 287177 بازدید | 45732 پست
توی بادکستهاش یه رادیو هست که هر هفته یه برنامه می ده بیرون به نام Sedaye Iranican برنامه اش جالبه، محور سخن اش مصاحبه با هنرمندا بخصوص خواننده هاست، اما از ایناش که بگذریم حرفهای خودشون برای تغییر روحیه خوبه، البته بهت بگم هیچی ازش یاد نمیگیری فقط حال و احوال ادمو عوض میکنه، من بعضی وقتا در حین کار گوش میدم، البته دو سه تا برنامه داره اون اولا که با یه آقای روانشناسی به نام دکتر اوحدی مصاحبه کرده در مورد روابط جنسی که خیلی خوبه، اگه اهل گوش دادن به چیزای صوتی هستی گوش بده بد نیست

نلی چرا تازگیا ساکت شدی؟ الان داشتم دوش میگرفتم یهو یادت کردم گفتم این دختره کلا کم پیدا شده

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست
بس که گره زد به گره حوصله ها را
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره نلی :( تشریفشو آورد، یه ماه دیگه هم گذشت و من مامان نشدم :((((
این بچه ها تا نصف شب بیدارن اینجا شیطونی می کنن چه انتظاری داری اخه الان بیدار باشن؟؟
جاش من توی رختخوابم، یه سری مطالعات علمی داشتم که انجام شد، شوشو هم که خب دیگه از نی نای نای خبری نیست با دلی آرام و قلبی مطمئن خوابیده
پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست
بس که گره زد به گره حوصله ها را
بیشتر ببینید
سلام دوستان .خوبییییید.وای چقدر خوشحالم واسه آریس.امیدوارم جواب آز آریس مثبت باشه همه خوشحالتر شیم.(دوباره).لاله هم مامان شه.دیدید گفتم قدمم خوبه.سیسمونی جون امیدوارم تا قبل از عید خبر خوش شما رو هم بشنویم
به به... به به... به به... چه حالی میده آدم بره و بیاد ببینه سه تا مامان جدید اضافه شده... از صمیم قلبم برای هر سه تا دوست گلمون خوشحال شدم... امیدوارم بارداری و زایمان خوب و بی دردسری داشته باشن و نی نی های گلشون رو بغل بگیرن...
کلی هم انرژی گرفتم... دم همه تون گرم... بیشتر مامان بشین که ما بیشتر دلمون باز بشه... (از اون حرفا بود ها :) )...
اودری من و سیسمونی چه کردیم؟؟؟
علاوه بر دو بینی خنگی هم بهم اضافه شده نفهمیدم منظورتو / توضیح بده حالشو ندارم برم صفحه های قبل رو بخونم
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستای مهربونم خیلی دوستون دارم
دیشب خواننده خاموش بودم و امروز صبح هم که دیدم دیشب و امروز این همه شما شوق و ذوق دارین برا بی بی گذاشتن من دلم نیومد جواب ندم
راستش من دیشب لکه بینیم شروع شد درد زیر دل هم همین طور
امروز هم زیر دلم خیلی درد میکنه و دیگه پری لعنتی سر و کلش پیدا شده
دیشب نگفتم نخواستم جو ++ تاپیک رو خراب کنم امروزم نمیخواستم بگم ولی دیدم این قد محبت دارین گفتم بگم بهتره
به هر حال این ماه هم که نشد
البته پری هنوز کاملا تشریف نحسش رو نیاورده ولی علائمش و دردش و اینا همه اومده
ایشالله ناراحت نشده باشین

سیسمونی من و تو میریم برا اقدام ماه بعد

بچه ها مرجان جون زویا شادان نلی سولی سیسمونی کیانا اودری اریس ترنم بیتا و اگه کسی اسمش یادم رفت از محبت و امیدواری دادن همتون ممنونم نمیدونم اگه شما دوستای خوبم رو نداشتم چه جوری تحمل میکردم دیشب خیلی تو رختخواب گریه کردم شوشو هم هر کاری کرد نتونست منو آروم کنه
بنده خدا ساعت 2 شب میگه بریم یه کم دور بزنیم اروم شیم بلاخره اون قد تو بغل شوشو گریه کردم تا خوابم برد

ولی امروز شکر خدا خوبم دیشب شوشو دید این قد ناراحتم گفت شنبه زنگ بزنم نوبت بگیرم از دکترم دوباره بریم شروع کنیم تا ببینیم خدا چی میخواد

امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم

امروز حالم خوبه شما هم خوب باشین
از همتون به خاطر احوال پرسی و محبتاتون ممنونم
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اریس بدو بیا بگو که آزت مثبته
بیتا تو هم همین طور
شما دو تا مامانین من میدونم

شادان منم 62 ای هستم

باران من مثل تو مردادیم خوشبختم رفیق

در ضمن منم شمالیم استان گیلان

باران نا امید نباش عزیزم من با این ماه 30 امین ماه اقدامم بود نا امیدی فایده نداره باید توکل کنیم به خدا چاره ای نداریم که