2777
2789
عنوان

خاطره اولین........

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من رانندگیم حرف نداره با خیلی ماشینای مختلف نشستم تو یه روز میشد سه تا ماشین مختلف زیر پام بود 

و خب باعث شد تجربم بره بالا تو رانندگی 

هرگز اینجوری ننوشتم فقط باید انجام بدی توی موقعیت های مختلف قرار بگیری تا دستت بیاد دیگه از یه جایی به بعد اصن فکر نمیکنی فقط انجام میدی 

اما خوندم تا حدی نوشته هاتو اوکی بودن 

ببین من رانندگیم حرف نداره با خیلی ماشینای مختلف نشستم تو یه روز میشد سه تا ماشین مختلف زیر پام بود& ...

خیلی ممنون

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)

مبحث دور نزن صبر کن خودش می‌ره دور زدن چی محسوب میشه خیلی جلو پریدن ریل عوض کردن سریع تر گذر کردن تا هنوز نیومده مثلا اینا

.

اکه ندونی کجا بری چطور پس تصمصم بگیری اینجا بپیچی یا دور بزنی همینطوری میری تو ش ! خوب اکه قبل یه جا بری بعد بگی خوب مییخوتم برم اون خیابون اما جوری کج کردی که رفتی اون خیابون یعنی قبلش باید تصمیم بگیری دیگه تو تا به سمت اون یکی خیابون کج کردی تازه شروع کردی تصمیم گیری یعنی چه ؟

.

سر پیچیدن اگه باز هست خوب آنقدر فرمون که بزنه از بغل اگه بسته هست یه مقدار شلوغ هست پس یه مقدار جلو بری فرمون بچرخونی باید همیشه متناسب با محیط حرکت رو مشخص کنی حالا حرکت یعنی چی یعنی همینا یه موقع ای هم بغل  آت کسی هست باید یک متر فاصله باشه ولی بغل اون ور آت هم کسی هست میتونی وسط بگذری ولی

کلا کلی مثال بزن قالب بکن بخش

جلوم مایسبه پی بیشتر بچرخونم زودتر

نکات امروز جمعه  خوب کلاچ تا اخر یعنی چهل درحه کی حرکت میده وقتی رسید به هشتاد درجه اونجا حرکت بهت میده سه چهار متر و همین دیگه ول کن اروم 

در مورد دور زدن خوب کلا دو ثانیه هست اگه میخوای تو خط ریل خودت دور بزنی صاف کنی ثانیه یک هم سرعت میخواد دو هم میخواد نه یک سرعت نمیخواد کلی بری جلو و دو رو بزنی یعنی بری تو اون ریل بعد کج کنی تازه بری ریل خودت         سر دور های زیاد حواست باشه دوتا فرمون چرخوندی پس حواست باشه نیایی یکی بچرخونی بعد هنوز داره کج میشه پس دوتا حواس ات باشه همین 

بازی نکن با سرعت عقربه گشتاورد نشون میده داری بازی میکنی پس درست نیست      

ترمز با پای راست گاز هم همینطور 

همیشه طوری کنی تو ریل خودت باشی موقع پیچیدن رفتن تو کوچه بغل یا موقع تقاطقع که به صورت ال هست تو از طرف نیش اش داری میری داخل خوب حتمی حواست باشه جوری برو جلو و کج کن که قشنگ بری ریل خودت اونجا صاف هم کنی نه ریل مردم یعنی در دو ثانیه رعایت سرعت پیچیدن و خط خیابون کن چون اون خط هم کمک میکنی به دقیق پیچیدن تا خط دیدی که ازادی داره خو تو داری میری جلو میبینیش که خوب ماشین هم استوپ نیست که بپیچی دهنش بخوره جدول یا همچین چیزی سرعت داره تا بپییچی رفته اونجا مخوصا این حرفم در مورد دور برگردان هست و خوب اون موقع نزدیک دوربرگردان هستی باید ترمز رو بیست باشه انقدر کم کرده باشی که ترمز رو موقع اش رسونده باشی چهل یهو شوک از نظر کم شدن سرعت وارد نشه یعنی انقدر با بیست نگه داشته باشی که سرعت به اندازه مناسب رسیده باشه که ترمز بره چهل ضربه نخوره به سرعت و درجا خاموش بشه پس ترمز بیست رو نگه دار اونجا سرعت تقریبا بیست حتی کمتر میخوای پس انقدر نگه دار اگه سرعت ات زیاد هست زودتر شروع کن به نگه داشتن اگه نزدیک به مناسب هست باز نگه درا و رسیدی اونجا یه چهل اونم نه چهل یهو کلی فشار دادن نه تو ترمز کنی نگه داری فشار ندادی جلو گیری از باز شدن بادکنک کردی پس نیاز نیست کلی فشار بدی تا بفهمی چهل شده یه ذره بدی چهل شده چون قبلش بیست تارو زدی و با پا نگه داشتی فشار که نمیخواد بیست تا رفتی و نگه داشتی بادکنک ازاد نشه بادش همین  و حق تقدم با توعه اونجاها ولی خودت در موقعیت اونا مثل نیش ال هستی حق تقدم با بقیه 

چطور خاموش نشه خوب دور برگردان مثلا تو اگه قشنگ از قبل سرهت رو با ترمز بیست کم کرده باشی اونجا ترمز پنجاه بزنی یهو انقدر کم نمیشه که خالی کنه خاموش بشه چون یهو شوک وارد میشه اینطور میشه اخه و تازه گفتم که کالاچ ثابت هست برا کم کردن پس کلاچ هم بگیر در دنده یک و خوب ول کنی چی میشه خاموش پس نکن بگیر بالاتر نحوه دور برگردان دقیق نوشتم کامل بخون خوب یکیش اینه تا اخر نگه دار و یهو ول نکن و موقع نیاز استفاده از نیروه محرک تا هفتاد برسون تحلل نکن اینطور هم نکن که گاز کم بدی یا یهو ول کنی باید سه چعار متری بری بعد ول کنی زیاد بود فشار بده بره جلو بعد دوباره بیار هفتاد هفتادو پنج      تو سرعت دنده رو نکن یک اون برا شروع هست و نیاز اولیه اش نیروه کلاچ هست عمرا شدنی باشه بتونی دنده یک کنی سریع ول کنی سرعت داشته باشی مسخره که نیست که اون نیرو شو برا شروع از کلاچ میگیره نه وقتی که سرعت ات سی تا هست از دو یا سه بکنی یک 

دنده عقب چی بود اصلا چیزی به نام عقب با فرمون کج کردن تو خیابون نداریم عقب صاف بعد دنده یک یکم کج به جلو بعد دوباره عقب صاف و همین قضیه چون صدبار اینو دیدم 

موقع وایسادن چی بود دنده کم گاز ول ترمز سی درصد در حدی که بشه هدایت داد هدایت کامل به دقیق جای که بخوای بشینی رسیدی ترمز چهل درصد هم کافیه چون ترمز دستی کمک می کنه دقیق اونجا  درصد البته از اولش کلاچ تا اخر حتی دنده دو و ول کردن چطور خوب کلاچ تا اخر هنوز نگه دار و دنده رو خلاص کن بعد ول کن اگه خلاص نباشه ول کنی فرتی خاموش میشه 

تو سرعت زیاد دنده کم کنی چی میشه خاموش تلو تلو با ترمز یکم کم کن بعد دنده کم کن یعنی باید متناسب باشه سرعت بیار پایین حداقل بعد کم کن نه در سرعت شصت دنده رو بیار دو 

این دو تاپیک  یه مقدار اطلاعات مفید داره 

این اطلاعات از نظ ر جا های که احتمال خطا هست داره اخه اکثرا جا های رو میگن که سخته و خراب کردن پس از قبل بشناس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7651536/امروز-آموزش-رانندگی-داشتم-به-نظرتون-رانندهه-فحش-داد

...........

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7692424/بچها-ینی-واقعا-من-رانندگی-یاد-نمیگیرم?page=1

نکات امروز جمعه  خوب کلاچ تا اخر یعنی چهل درحه کی حرکت میده وقتی رسید به هشتاد درجه اونجا حرکت ...

در مورد کلاچ مساله اینه که پات کامل باید صاف باشه و من اون دستور عمل که میگم  باید از اخر که چهل درجه هست برسونم هشتاد با در نظر گرفتن پای صاف هشتاد درجه گفتم نه پای که کج باشه 

در مورد کلاچ مساله اینه که پات کامل باید صاف باشه و من اون دستور عمل که میگم  باید از اخر که چه ...

در مورد کلاچ مساله اینه که پات کامل باید صاف باشه و من اون دستور عمل که میگم  باید از اخر که چهل درجه هست برسونم هشتاد با در نظر گرفتن پای صاف هشتاد درجه گفتم نه پای که کج باشه 

برای ول کردن در دنده دو و سه هم پاه ول و چهل درصد باقیمانده به صورت کف پای زاویه دار کج که پنجاه درصد اش بیرونه باید رفتار بشه همین اینطور طول می کشه که ول بشه هم سریع ول میشه هم اخرش یکم باقی میمونه و همین کافیه  

باید اینطور در نظر بگیرم سه نوع رفتار داریم در این مورد برداشتن بازی کردن پرش خوب برداشتن یعنی سرعتی ولی همه بخش ها به یه مقدار نه اینکه پنجاه درصد باقیمانده رو با پرش بری و خوب دستور عمل بالا خیلی عالیه که اخراش پا زاویه دار پنجاه درصد روش و اینا خوب بازی کردن یعنی عقب جلو و پرش هم یعنی مث جوری که دست رو زنگ ایفون میگذاری بر میداری این یعنی پرش خیلی سریع همین که فقط برداشتن برا دنده دو و سه درسته 

دستور عمل ثابت دنده یک دو حرکت داشته باش که هر کدوم رو میگم که از قبل تعریف اش کردم چی آند و به چه طور رفتار کن باهاشون و الان فقط ذوتارو میگم و یه اسم دقیق که باید بگه چی‌اند و چطور رفتار کن باهاش.   کلاچ آورم هشتاد درجه گاز آروم بیست درصد فشار ثابت بدون پل پل

آخه یاد گرفتم چطور کلاچ اما یاد نگرفتم چقدر گاز همش اون لحظه هم حواس ام به کلاچ هست یعنی اگه گاز رو هم بلد باشم اما حواس ام رو فقط کلاچ باشه هیچ ولی با اینکار درستش کردم اینطور این دستور عمل بهم میگه هر بار به هر دو توجه کن و شالوده نکات مهم رو در اسم گفتم بحث سر اینه من باید حواس ام باشه گاز هم نیازه مخوصا سر بالای ها و قضیه اینه من چطور فهمیدم چقدر کلاچ خوب وقتی موقعیت مشخص کردم گفتم این شکل از نگهداری پا و این درجه و این طور خوب برا همینه همیشه راحت حواس ام هست و میدونم چطور چون موقعیت گذاری کردم و عین نقشه شده برام نه یه چیز همیشه امتحانی یا شانسی خوب گاز چی موقعیت گذاری شده برا این موقعه ها ؟ خوب همیشه باید یه مقدار گاز بدم چرا بازی میشه ؟ چرا فک می کنم گاز دادن سر این مواقع یعنی بدی و دیدی کمه بیشتر انقدر بدی که خیلی صدا بیاد بعد مجبور بشی ول کنی یه لحظه بیاد عقب بعد چون خیلی اومده عقب مجبوری باز بدی و دوباره این سیکل اتفاق بیفته ؟ خوب خیلی مواقع با همین بازی کردنام خاموش شد سر گاز در دنده یک چطور اینطور که اون کار بالا رو کردم و اخرش گازانقدر دادم ول کردم بیاد عقب انقدر اومد عقب که صفر شد فرتی خاموش تو شوک زیاد وارد می کنی بعد صفر ؟ یعنی چی مثل اولای کلاچ هست خوب باید به اندازه باشه اندازه ااینه بدون فشار نگه دار روش بعد به اندازه دو بند انگشت فشار و همین نگه دار عقب نیاد یعنی اگه بدون هیچ فشار زاویه اش 90 درجه باشه برسون 70 همین کافیه برا دنده یک راه افتادن اگه میبنی کمه صبر کن حرکت میکنه لازم نیست به خاطرش انقدر بدی که باز مجبور بشی کلی بیایی عقب و درنتیجه کلا اون سیکل و گردونه بالا رو تکرار کنی  خوب چی باعث میشد که وقتی دنده یک میخوای حرکت کنی فرت خاموش بشه فارغ از بخش کلاچ بخش گاز با بازی کردن که انقدر زیاد می کردم که دیگه از دستم در میرفت برا کم کردن فرت صفر و در نتیجه فرت خاموش خوب بازی نکن و  وقتی وسط راه افتادن میخوای یکم سرعت کم کنی یا نگه داری نیا فقط ول کردن گاز و ترمز کلاچ تا اخر اره چون وقتی کلاچ رو رسونی به حد نیروه محرک بیایی گاز ول کنی ترمز هم بگیری صفر صفر میشه و فرت خاموش میشه پس کلاچ رو تا اخر هم ببر که اونجا هرچقدر صفر باشه مهم  نیست دنده دو هم مال سرعت صفر نیست پس هرجا خیلی نیاز به کم کردن باشه مثل نگاه کنی از فرعی بخوای بری اصلی نگاه کنی کسی هس نیست خوب چون خیلی کم میشه دنده رو عوض کن اگه یه لجظه باشه با دنده دو هم اوکی هستا ولی وقتی مثالا میخوای وسط وایسی به خاطر دور برگردان یا ورد از فرعی به اصلی باید دنده یک باشه چون تو دیگه خیییلی کم کردی پس یک نکنی فرت خاموش

پس برای اینکه در سرعت کم خاموش نکنیم باید حتمی کلاچ هم با ترمز کنیم ولی چون سرعت خیلی میاد پایین لاجرم مجبرویم بزنیم دنده یک و با اون کار کنیم چه بخواهیم چه نخواهیم

در مورد کلاچ مساله اینه که پات کامل باید صاف باشه و من اون دستور عمل که میگم  باید از اخر که چه ...

در مورد دنده عقب خوب اینا احرم اند هم ترمز هم کلاچ هم گاز خوب وقتی تو فشار میدی میره جلو اگه بخوای همین باشه نباید که فشار بدی باید نگه داری اینا احرم تو رونده اند به طوری که میشه ول کرد و برگردندند مثل ماشین کنترولی کلا جوری ساخته شدن فشار بدی برن تو ول کنی برن عثب خوب نیاز نیست وقتتی به یه حد خوب رسدی چه در دنده یک برای شروع چه دنده عقب بیایی فشار بدی فقط همون رو نگه دار همین و اگه قصد داری بیشتر کنی چرا اخه کلی روش میزنی ؟ اون خودش تا لحظه ای که تو فشار دادی نگه داشتی مثلا بیست تا درصد رفته خوب ت بخوای چهل بری چرا چهل اضافه می کنی به بیست ؟ یه بیست اصافه کن به بیستی که درش بودی همین و در مورد دنده عقب خوب کلاچ هفتا درصد رد صورتی که پا صاف هست هر وقت بخوای کمتر کنی یه کم برو جلو تر نه بازی یعنی نیاز هست کمتر کنی کلی بری جلو بعد بیینی زیاد هست کلی باز برگردی عقب نه از هر جای که هستی کم هست حواس ات باشه نیم بند انگشت و زیاد هست نیم بند انگشت به جلو همین و بازی کنی همون کار بالا پیش میاد و در مورد بخش گاز دنده عقب خوب اینم بازی نکن هیچ وقت هیچ عجله ای برای دنده عقب نیست که سریع باشه پس همیشه یک بند انگشت گاز از جای که گاز هیج فشار روش نیست بعد نگه داشتن هر وقت هم جای خوبی رسیدی کلاچ تا اخر ترمز و دنده یک همین 

چیزی که در دنده عقب خراب میکنم اینه سرعت بالا دارم خوب گفتم که کلاچ رو اونطور بگیر یعنی پا صاف هشتاد درصد بعد یکم برو جلو بشه هفتاد و گاز یه بند نه اینکه حس کنی کمه  یهو کلی بدی بعد به خاطر کلی دادنت کلی کم کنی یهو ببینی صفر شده فرتی خاموش ها والا 

این پایینی رو در مورد کلاچ نوشتم در تلگرام

نه که تحلل کنی ها نه در محدوده هفتاد تا نود رسیدی حتی اگه هشتاد نیستی و حرکت می کنه دیگه با همون هفتاد راه بیا یعنی اپل برسون به محدوده هفتاد تا هشتاد بعد هرچی که بود کنار بیا و با همون هفتاد. راه بیا چون محدوده اش جوری هست که با یکم کمترش هم راه میاد ولی معمولا محدوده می‌رسی بعد میگه اد باید هشتاد بزنم بعد برم ولی هفتاد هم بود حله فقط حواس آت باشه تحلل نکنی و این که میگم با هفتاد هم کنار بیا نه اینکه هی تو درجه های دیگر امتحان کنی صبر کنی ببینی کدوم حرکت می‌کنه نه حواست باشه دقیق بیا همون محدوده بعد تازه کار کن راه بیا نه اینکه هی قبلی هاشو تحلل کنی صبر کنی نه درجا بیا محدوده اش بعد بزن هفتاد درجه  برو

بنویسم با این نوشتن ام تحلل یعنی چی یعنی اینکه چون میگم خقتاد هی قبلی هاشو نگه داری نه آقا هشتاد معلومه وقتی پا صاف باشه

در مورد عکس بالا برای کلاچ موقعیت تعریف کردم برای راه افتادن دنده یک در مورد گاز هم موقعیت گفتم صاف بعد به طروی که هیچ هست یک بند انگشت و نگه داشتن همین 

چی میگی استارتر واقعا فک کردی کسی میشینه اینارو میخونه؟؟🗿🗿

برا خودمه محیطی برای یاداشت گذاری ذخیره اطلاعات 

در رانندگی شهری یه چیزی هست به نام موقعیت خوب یکی از موقعیت ها گذر هست مثلا ماشین داری میری یکی میاد جلوت یکی از بغل میخواد رد بسه یکی در چهار راه داری میری اون از یه طرف دیگه داره می‌ره عکسعمل و دستور قالب کلی همه اینا چیه

.................

چیز دیگری هم که هست اینه که باید وقتی دو دور می‌زنیم وسط ا ش بکبشو کم کنیم شاید فک کنین کم میاره ولی تو تو گوش بزنی حالا حالا ها اثر اش رو میگذارع یکم بعد تر می‌ره و خب تو یکیی شو کم کردی کی وقتی که نصف رو رفتی خوب نصف باقیماده رو با یک بانقذه میری چرا اینطوری می کنی چونکه موقع برگشتن ممکنه هزار خطا رخ بده یکی شو برگردانده باشی خطا دیگه رخ نمیده همین

2810