2777
2789
از زمانی که این کرونا لعنتی اومد خیلی درگیرش شدم  جز اولین کسایی بودم که به صورت داوطلب تو سان ...

درود بر شما 🌸تشکر  لطفاً مراقب سلامتی خودتون هم باشید 

با آرزوی شادی و تندرستی برای همه🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
از زمانی که این کرونا لعنتی اومد خیلی درگیرش شدم  جز اولین کسایی بودم که به صورت داوطلب تو سان ...

استرس برای شما اصلا خوب نیست

بهتره یه مدت از تنش دور باشین ان شاالله مرخص شدی برو یه سفر بهت خوش بگذره

یوگا هم کار کن اگه مجردی که هفت دولت آزادی برو جنوب خیلی باصفاس الان

منم بچم سه سالشه یک ماهه مریضه ..خوب نشده دوباره مریض میشه...الان داره سرفه های وحشتناکی میکنه...اعص ...

پرس و جو کن یه دکتر خوب براش پیدا کن 

اذییت میشی اما سلامتی از هر چیزی مهم تره 

2804

من هم ام اس دارم … و از نوع حاد ایشالله خوب شین ♥️

دوستدار حیوانات ♥️دخترم انقدر دوستت دارم که تو را هیچ گاه به دنیا نمی آورم ..♥️ حتما حتما بخوان ⬅️دوست صمیمی داشتم به اسم مبینا که از خواهر نزدیک تر بود بهم .. ۳ روز مونده بود به تولدش بحث کوچیکی کردیم که ازش خیلی ناراحت شدم … و قصد داشتم به دلیل ناراحتی که ازش داشتم به تولدش نرم ..روز تولدش شد و ساعت ۷ ۸ شب شده بود و هنوز نرفته بودم اما یهو گفتم بزار برم تولد بهترین دوستمه و همو بغل میکنیم همه چی یادمون میره .. بهش تکست دادم عزیزترین خواهر دنیا منو ببخش و من دارم میام تولدت .. اما این اخرین پیام من بود .. او روز تولدش به اتوبوس خورده بود و حالا تمام زندگیم به این میگذرد که آیا کینه به کسی که دوستش داریم ارزشش را دارد ؟ …آیا ارزش دارد به او همین الان نگوییم دوستت دارم ؟ ..♥️ 
2805
2801