2777
2789
عنوان

خیلی از دست شوشوم ناراحتم اعصابمو بهم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 6451 بازدید | 144 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم خیلی ممنون از دلداری و راهنمایی مفیدتون
ز آشناییتون خیلی خوشحال شدم
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد
انشالا سال خوب و خوشی رو کنار شوشوهاتون و خانوادتون داشته باشین
برا منم دعا کنید
برم یکم بکارام برسم دوباره میام
بازم ممنون
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد
سلام عزیزم

اول از همه اینکه با خودت کنار بیا و یه مقدار بهش اجازه بده که شرایطش طبیعی نباشه.
الان از اون زمانائیه که شما باید از حق خودت به خاطر خانواده کوتاه بیای و مطمئن باش این حرکت بدون جواب نخواهد موند.

این موضوع به مادر همسرت هیچ ربطی نداره و با بازی دادن اون اوضاع رو بد تر نکن!

به نظر من بهتره گوشی رو برداری و زنگ بزنی به همسرت و با لحن دلجویی و مهربان باهاش صحبت بکنی و سر صحبت رو اینطوری باز کن که اگر بودن من در اونجا (خونه ی پدری همسرت) کمکی می کنه و اگر دوست داری، من هم با شروع تعطیلی ها به تو ملحق بشم ...
و در ادامه اگر در صحبت های همسرت متوجه شدی در همسرت پورتی باز شده، خیلی ملایم بهش بگو که جات تو خونه خیلی خالیه و اگر بودی چقدر کمک حال من بودی ...

باقیشم که میدونم خودت بهتر بلدی با همسرت صحبت کنی ...

فقظ به قول همسر من : "مراقب باش موضع گیری منفی نکنی "
الهی! تو برآور، که هر بر آمدنی بی نظر لطف و عنایت تو، فرو افتادن است ...