2777
2789
عنوان

خیلی از دست شوشوم ناراحتم اعصابمو بهم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 6451 بازدید | 144 پست
چرا سر مسائلی که اصلا ارزش دعوا نداره دعوا راه میندازیم سر چیزایی که بخدا با 10 مین حرف زدن درست میشه
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
الان که نظراتتونو خوندم میگم شاید من مقصر بودم
خیلی مرد مهربونیه تو کارا کمکم میکنه اما یه مدتی دقیقا از وقت فوت باباش یه ادم دیگه شده
به مامانش گفتم میگه بهش زمان بده خوب میشه
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه نباید ناراحت باشی عزیزیم حالا فرش ها وسط پذیرایی باشه اتاقا بهم ریخته دنیا که به اخر نرسیده اروم باش و منطقی تا برگرده با عشق خونه تکونی کنی بهتر نیست هههههههه من چه حرفایی یاد گرفتم بزنم این اخر سالی
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
عزیزی دلم فدات شم مراعات کن تو خودت جایی اون اگه خدایی نکرده از خانوادت کسی فوت بشه چه حالی میشی سخته قبول کن بچه که نیستی این چیزا رو بهت بگیم قربونت برم
babash 40roze morde chetavagoie dari ke eid barash mohem bashe
و ما هنوووووووووووووووز لبخند میزنیم نجیب میمانیم به مردمان وفا میکنیم مادرمیشویم برای فرزندمان مادری می کنیم خانه مان را گرم و پر مهر میکنیم و برای زناشوییمان سنگ تمام میگذاریم
به خدا داشتیم آروم حرف میزدیم وقتی یهو سر اینکه چرا قندون جلوش نیست صداش رفت بالا تعجب کردم
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد
زن باید کنر مردش باشه تو بدترین شرایط زندگی مردش حالا هر چی هر مشکلی .

درکش کن عزیزیم میتونی یه زنگ بزنی بهش 2 تا فدات شم عزیزیم ببخش تقصیر منم بود تو این شرایط رو داری من درک نکردم تو رو عشقمممممممم. فدا خودم بشم برا حرف زدنم
خب پس عزیزم حیف شوهرت از خودت اینجوری برنجونی یه مدت درکش کن و صبرت ببر بالا انشالا بهار میاد حال و هواش عوض مییییشه باز وقت خوشیهاتون میرسه
لباسهای کاملا نو و شیک و... در وبلاگم... یه نگاه بندازین ضرر نداره

http://frooshi92.persianblog.ir
panahesh bash hamdamesh bash na einke namak bepash ro zakhmesh. Toeinjor vagt ha raftare adama kheili to zehn mimone.
و ما هنوووووووووووووووز لبخند میزنیم نجیب میمانیم به مردمان وفا میکنیم مادرمیشویم برای فرزندمان مادری می کنیم خانه مان را گرم و پر مهر میکنیم و برای زناشوییمان سنگ تمام میگذاریم
مامان ترانه و همه دوستای گلم ممنون از نظراتتون
همش با خودم میگم چرا در قبال مامانش و خانوادش احساس مسئولیت داره اما در برابر زندگی خودش نه
ما باید اول عید دوباره اونجا باشیم میتونس بیاد کارا مونو انجام بدیم منم با دلخوشی تمام روز قبل عید میرفتم
گلمممممممم عزیز دلم میگی عید ما نه کسی فوت کرده نه مشکلی داریم اما کجا عیددددددددد دلا پیش هم باشه مهربون باشین با هم ما 4 ساله با همیم دعوا نکردیم هنوز باورت میشه
gonah dare migan poshte pesar be pedaresh garme alan to baiad beshi poshtesh
یکم آروم شدم داشتم منفجر میشدم از عصبانیت
اگه به مامانش میزنگیدم معلوم نبود چی میگفتم و اونوقت...
شوشو میگه 13 بدر خونه مامانش باشیممممم من میگم عید انجا باشیم حالا من و اون نداره هر چی خدا بخواد شرایطش باشه میریم
2810