2777
2789
پدرش تازه فوت کرده چند شب پیش چهلمش بود خانوادش شهرستانن شب قبل از رفتنمون به شهرستان داشتیم حرف میزدیم و چای میخوردیم که سر یه چیز بیخود که اصلا ربطی به حرفامون نداشت صداش رفت بالا منم جوابشو دادم ناراحت شده میگه چرا من عصبانی میشم توهم داد میزنی و من مرد هستم تو نباید داد بزنی و از این حرفا منم ناراحت شدم رفتم خوابیدم داشتیم سر اینکه کی بریم و چه مدت اونجا بمونیم میحرفیدیم حرفامون ناتموم موند اینم بگم من شاغلم و اون کارش تموم شده یعنی تا اونور سال بیکاره
شب جاشو تو هال انداخت و خابید
من صبح زود رفتم سرکار بهش زنگ زدم کی میری گفت تو نمیخواد بیای گفتم یعنی چی گفت من میگم نمیخواد بیای اگه بیای اینجوری میکنم و ...
اما من خیره تر از این حرفا از سرکار رفتم گفت من گفتم نیا چرا اومدی حرفای من برات پشمه گفتم برا چهلم بابات اومدم برا تو نیومدم که
خلاصه روز بعد مرخصی داشتم و تا عصر اونجا موندم گفتم اگه فردا صبح میای بریم (من باید 7.30 سرکار باشم)وایستم باهم بریم و گرنه من الان میرم حاضر شد گفت من اینجا کار دارم بیا برسونمت ترمینال
من اومدم تنها قرار بود امروز بیاد تا حالا ه زنگ نزده من که زنگ زدم کی میاد میگه معلوم نیست خونمون اینقدر بهم ریختست قالیهارو از قالیشویی آوردن وسط خونست اساسا تو اتاق جمع کردم ه خرید هنوز نکردم کلی کار بانکی داریم اما به خیالش نمیرسه تازه من سرکارم
وقتی گفت معلوم نیست گوشیو قطع کردم و گریه کردم الان من برم خونه هیچکار نمیتونم بکنم اعصابم خورده
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد
من از دست خانواده ی نفهمش تعجب میکنن نمیگن تو زن داری زندگی داری دم عیده پاشو گمشو برو بیبین اون بدبخت میره سرکار تو هم بکارای خودتون برس
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد
خوب عزیزم تو چرا تو عصبانیت جوابشو میدی وقتی یکیتون عصبانیه دیگری باید کوتاه بیاد به زن و مرد بودن هم ربطی نداره...

چیزی که من اینجا خوندم همش لج و لجبازی بود حق با هیچکدومتون نیست ولی خودت شروع کردی .. دادو با داد جواب نمیدن
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون زنگ بزنم به مامانش بگم بفرستش یا ولش کنم هر موقع خودش اومد
دلم نمیخواد دم عیدی زندگیمو تلخ کنم اما چه کنم که نفهمه
درست میگین دوستای گلم من خودم آدم صبور و آرومی هستم اما طاقت و صبر اندازه داره
این توهینا هم نشون میده تو خیلی بد از کوره در میری.. باید رو خودت کار کنی.. تازه درک کن هم اونو هم خانوادشو

<پدرشه>که فوت کرده مرد همسایه که نیست خوب خدایی نکرده تو هم بودی اعصابت تعطیل بود..
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏
چی بگم عزیزم؟ از این مسائل تو زندگی همه پیش میاد، حالا برای هر کی یه موضوعی بهونه میشه.
شما خیلی کار خوبی کردی رفتی مراسم. هر چی باشه بعدا پشیمون میشدی. شوهرتم همین که شما رو رسونده ترمینال با زبون بی زبونی خواسته یه نمه منت کشی کنه

میدونم شما هم میخوای برای عید آماده بشی و این کارا و حرفای شوهرت برات گرون تموم شده اما غیر از صبر مگه میشه کار دیگه ای کرد؟

کلا هم مردا از زنی که داد میزنه و جواب پس میده خوششون نمیاد. نمیگم آدم تو سری خور باشه اما زیادم محکم باشه و ظرافت نشون نده، تو ذوق مرد میخوره

سعی کن هر طور شده آشتی کنید. تا خواست حرفی پیش بیاره بگو بهتره شورع نکنیم. من حوصله بحث ندارم ....
عزیزیم به نظرت صبور هستی : من از دست خانواده ی نفهمش تعجب میکنن نمیگن تو زن داری زندگی داری دم عیده پاشو گمشو برو بیبین اون بدبخت میره سرکار تو هم بکارای خودتون برس

خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
عزیزم با شوهرت همکاری کن
هر مردی دوست داره توی این شرایط همسرش درکش کنه همینطور که ما خانمها این توقع رو داریم از همسرامون توی شرایط سخت ما رو درک کنند
اون الان شرایط خوبی نداره شما که داری شما میتونی پشتش باشی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
گلوله هم حرف دل منو زد واقعا تو خیلی عصبی هستی مردا همینین اما زن باید خویشتن دار باشه که متاسفانه نیستی عزیزیم باباش مرده ها
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
مشکلتون فقط همینه؟ینی قبلا مشکلی نداشتید؟اگه فقط اینه که خب اون الان فشار روحی روش زیاده نباید باهاش جر و بحث کنی... وگرنه بدتر میشه صبر کن بهتر که شد باهاش صحبت کن و بگو ناراحت شدم از فلان کارت... فعلا باهاش هرچی میگه راه بیا تا بدونه کنارشی و هواش داری
لباسهای کاملا نو و شیک و... در وبلاگم... یه نگاه بندازین ضرر نداره

http://frooshi92.persianblog.ir
ببین عزیزیم الان زنگ میزنی عصبانی عصبانی میگی میای خونه یا بیام بیارمت هاااااااااااااااااااااا(شوخی بود عزیزیم)
2810