2777
2789
عنوان

وقتی خواستگار میاد

224 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها  شما اگه خواستگارتون دانشجو باشه قبول میکنید (دانشجوی مهندسی بیست و پنج سال)(البته خدا روزی رسونه ولی درحال حاضر پسره کار نمی کنه یعنی میگم بالاخره باید یه جایی کار کنه که خدا از اونجا روزی برسونه البته والدینش میگن کارت مادستشه )مامانم میگه اگه ادم اهل کاری باشه خوبه

یه چیز دیگه هم هست هروقت خواستگار میاد وقتی مثلا پسره به من نگاه میکنه مامانم یه نگاه وخنده ای میکنه که من معذب میشم و خجالت میکشم انگار چی کار کردم إن شاءالله خدا ازدواجم رو راحت کنه اصلا دوست ندارم جلوی مادرم رو در رو بشم باکسی (یا مثلا اون دفعه مامانم میگه چشم تو چشم شدین؟؟)

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

چند سالته 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من  یه پسر ۲۵ ساله دیگه باید درامد داشته باشه و اگه نداره ینی اهل کار نیست

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

مادره دیگه بیخیال ،خب پسره کاری هست یا نه؟ بیکار خالص که نمیشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من پسر مستقل رو بیشتر میپسندم ولی ب قول مادرتون اگر کاری و با عرضه باشه و خیلی وابستگی ب خانوادش نداشته باشه میشه روش فک کرد

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

داره برای فوق لیسانس میخونه خانوادش میگن نمیخوایم به درسش لطمه بخوره قبلا یه هشت ماه برای یه پیمانکاری کار کرده

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

اگه پسره پتانسیلشو داشته باشه خوبه

اول بقیه جوانبشو نگاه کن اگه اوکی بود ببین چطور پسریه اهل تلاش هست؟ رشتش چیه چقدر جای کار هست..اگه کار دولتی گیرش نیاد چه برنامه ای داره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

مانده دیگه زیاد بهش فکر نکن اگه هنوز خودت زیادی جوونی پس بنظرم صبر کن تا کیس مناسبتر یا که قشنگ روی بنده خدا تحقیق کن.هرچه خیره انشالله

آنکه از من به تو صدگونه سخن می گوید...به خدا عیب تو را نیز به من می گوید
مانده دیگه زیاد بهش فکر نکن اگه هنوز خودت زیادی جوونی پس بنظرم صبر کن تا کیس مناسبتر یا که قشنگ روی ...

مامانه

آنکه از من به تو صدگونه سخن می گوید...به خدا عیب تو را نیز به من می گوید
2810