2777
2789
عنوان

مردهایی که شبا بیرون میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 35 پست
اره اینم افتخار میکنه به این کاراش😂😂😂به خدا پریشب گفتم این مرغ و گوشتارو خرد کن تمیز کن خودم اومد ...

عزیزدلممم چ قشنگ😍

خدا برای هم حفظتون کنه جانم❤️

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینطوره هیچکس نمیتونه باور کنه همسر من تو خونه چقدر شوخی میکنه و سر ب سرم میذاره😁

اره دوستام رفتارش با من میبینن تعجب میکنن میگن به خدا ما ازش میترسیدیم اصلا تو هنگ میکنیم رفتارش باتورو میبینیم 

مرسی خوشگلم همچنین 😘😘😘

یعنی میگی مجرد باشه رفیق باز باشه بعد از ازدواج احتمالش هست رفیق بازیش کمتر بشه؟

چقدر احتمالش هس؟

میشه رفیق بازی یه نفرو به تک فرزند بودنش و اینکه خونشون سوت و کوره ربط داد؟این مورد به نظرت بعد از ازدواج خوب میشه؟

یعنی میگی مجرد باشه رفیق باز باشه بعد از ازدواج احتمالش هست رفیق بازیش کمتر بشه؟ چقدر احتمالش هس؟ ...

ببین نمیشه صد درصدی گفت من دوران مجردی همش با شوهرم دعوا داشتم میگفتم تو رفیق بازی ولی بعد ازدواج دیدم بخاطر جو خونشون حوصلش سر میرفت به نظرم باهاش راجع بهش حرف بزن ولی احتمالا چون خونه سوت و کور حوصلش سر میره بیرون میره اگه بعدا کنارت شاد باشه جایی نمیره