2777
2789
عنوان

مردهایی که شبا بیرون میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 35 پست

درونگراک دنبال رفیق نمیشه 

بعدشم حق داری تواینده هم احتمالابره بارفیقاش بگرده حتی پیش شماهم حوصلش سربره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا خصوصیات شوهر منه.الانم سر همین رفیق بازیاش قهرم.

رفیق بازی یعنی اول دوستام بعد زنم.

هیچوقتم ترک نمیکنن دلتو خوش نکنی که تو بگی حتما میزلره زمین.

یه روزایی که بهش احتیاج داری ور دل دوستاشه

دوبار بگی نرو میگع من از اول همین بودم میخاستی قبول نکنی.

خیبی سخته 

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
چقد مثل ما🥺😍

اره به خدا اصلا انقد میچسبه بهم بعضی وقتا کلافه میشم مثلا میخواد تا سرکوچه بره میگه بیا بریم میخواد یه خرید بره انقد تو مسیر واسه چیزای مسخره زنگ میزنه تا عصبانی میشم😂😂😂😂تو خونه میام تو اتاق یکم تنها باشم به هزار دلیل مختلف صدام میکنه 😁😁😁

اره به خدا اصلا انقد میچسبه بهم بعضی وقتا کلافه میشم مثلا میخواد تا سرکوچه بره میگه بیا بریم میخواد ...

عزیزمممم دقیقا مثل همسرمه😂تازه با افتخارم ب دوستش میگفت من برای ماست خریدنم با این میرم😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
چ عجیبه میگین درون گرا بیرون نمیره با رفیقش نمیره  مگه طرف از مریخ اومده؟

میدونی یه سری درونگراها فقط با یه سری آدما ارتباط میگیرن به نظرم چون شوهر خودم اینجوری پیش بابا مامانش ساکت بعضی جمارو دوست نداره با بعضیا اوکی تر 

میدونی یه سری درونگراها فقط با یه سری آدما ارتباط میگیرن به نظرم چون شوهر خودم اینجوری پیش بابا ماما ...

همینطوره

هیچکس نمیتونه باور کنه همسر من تو خونه چقدر شوخی میکنه و سر ب سرم میذاره😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
عزیزمممم دقیقا مثل همسرمه😂تازه با افتخارم ب دوستش میگفت من برای ماست خریدنم با این میرم😂

اره اینم افتخار میکنه به این کاراش😂😂😂به خدا پریشب گفتم این مرغ و گوشتارو خرد کن تمیز کن خودم اومدم تو اتاق با گوشی فیلم ببینم هر چند ثانیه میگفت غذا سوخت بیا میرفتم میدیدم هیچی نشده آخر گفت ای بابا بهونه میارم پیشم بمونی😂😂😂پایدار باشید خوشگلم