2777
2789
عنوان

معجزه ازدواج

538 بازدید | 36 پست

صدمین تاپیک ازدواجیه ک میزنم☹🙄کدوماتون تو اوج ناامیدی یا وقتی ک خسته شدین یا انتظارشو نداشتین ازدواجتون شکل گرف؟بیاین بگین یکم انرژی بگیرم منم امیدوار شم . خواهشا سن نپرسین.خواهشا نگین زوده فلانه و...اگ میخواین خوب حرف بزنین و امید بدین بیاین وگرنه کامنت منفی نذارین ک ازدواج بدبختت میکنه و...

کاش منم مثل شما بودم😭 من برعکس اکثریت علاقه به ازدواج ندارم با خودم بودم تا اخر سینگل میموندم

هعی چ دنیایی مایی ک تنهاییم تو ارزو ازدواج شما ک شوهر داری دوس داری تنها باشی😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای گشایش اینو بعد نماز صبح بخونید

باورت میشه از عشق ازدواج ۳تااااا چله همزمان برداشتم🥺خیلی دعا میکنم پام نلغزه ب گناه نیفنم اهل دوس پسر و اینا نیستم برام دعا کن دلم خیلی گرفته

من 18سالم بود ازدواج کردم دوست داشتم ازدواج کنم چون همه دوروبریام ازدواج کرده بودند فکرمیکردم وقتی ا ...

وای الهی🥺نمدونم منم جدیدا از وقتی دخترخالم ازدواج کرد این حسا بم دس داد و خیلی حس تنهایی و خلا عاطفی دارم اخر چیشد باهاش خوشبختب؟

چون گفتی کامنت منفی نزارید نمی تونم چیزی بگم ولی ای کاش یکم آگاهیتو نسبت به  حق و حقوقت تو ازدواج ببری بالا

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
وای الهی🥺نمدونم منم جدیدا از وقتی دخترخالم ازدواج کرد این حسا بم دس داد و خیلی حس تنهایی و خلا عاطف ...

نه زیاد ده سال ازم بزرگتره ولی خب خودم مقصربودم چون گفتن به همین راضی منم دودل بودم گفتم هرچی شمابگید زیاد همودرک نمیکنیم ولی درکل مرد خوبیه دست بزن نداره ومنطقیه امااونی که تورویاهم بودنیست 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
چون گفتی کامنت منفی نزارید نمی تونم چیزی بگم ولی ای کاش یکم آگاهیتو نسبت به  حق و حقوقت تو ازدو ...

اگاهی دارم انقد دورم دیدم تجربه هاشونو حک گردم خب چیکاز کنم اینم تمایل منه دوس دارم ازدواج کنم

نه زیاد ده سال ازم بزرگتره ولی خب خودم مقصربودم چون گفتن به همین راضی منم دودل بودم گفتم هرچی شمابگی ...

منم یک خواستگار داشتم ۱۴سال بزرگتر بود خیلیم اونجام عشق ازدواج بودم ولی ترسیدم و گفتم نه میشه برام دعا کنی؟🥺وجودم خیلی حس بدی دارم میترسم نتونم ازدواج کنم با این وضع خواستگارای کم و ....

اگاهی دارم انقد دورم دیدم تجربه هاشونو حک گردم خب چیکاز کنم اینم تمایل منه دوس دارم ازدواج کنم

داشتی انقدر این سند بردگی رو عاشقانه نمیخواستی. 

نمیگم ازدواج بده. اتفاقا ازدواج خوب یه راه برای تعالی انسان هست. اما ببین قوانین و عرف چطور تورو تو این قرارداد یک طرفه نادیه خواهند گرفت

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
منم یک خواستگار داشتم ۱۴سال بزرگتر بود خیلیم اونجام عشق ازدواج بودم ولی ترسیدم و گفتم نه میشه برام د ...

انشالله یه همسرخوب ومحجوب وباخلاق گیرت بیاد مثل من عجله نکن که بعداپشیمونی فایده نداره بزارهمه ازدواج کنن شما برازندگیت عاقلانه تصمیم بگیر 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
داشتی انقدر این سند بردگی رو عاشقانه نمیخواستی.  نمیگم ازدواج بده. اتفاقا ازدواج خوب یه راه بر ...

نمدونم ولی توم جا من نیستی ک وجودت پر خلا عاطفی باشع تن ب دوستی و... هم نمیدی خب چاره چیه؟من از خدا خولستم ک ی همسز مناسب من بده بهم . بردگی نکردم تو خیابون ک راه نیفتادم ک دنبال عشق باشم ک.... 

از خدا خواستم ک بهم یک عشق پاک عطا کنه و یک انسان سر راهم قرار بده قک نمیکنم اسم این عمل بردگی یا بندگی عشق وایچیزا باشه