2777
2789
عنوان

یه مدته ضعف اعصاب گرفتم واقعا 😕

128 بازدید | 11 پست

یه جرو بحثی پیش اومد بین من و خانواده شوهرم حالا اینا هی بحث رو کش دادن هی کش دادن یه جورایی عصبی شدم امشبم نشستن باز در موردش حرف زدن الان عصبیم احساس میکنم باید با مشاور حرف بزنم نمی خوام دیگه کسی باهام بحث کنه یا حرف بزنه در مورد اون مسئله احساس میکنم ضعف اعصاب گرفتممممم

کار درستی مسکنی

حتما با یه مشاور حرف بزن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری دیگه.. قبل از خواب دمنوش‌های آرامبخش دم کن بخور چیزای ترش اصلا نخور 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

گلم شما وسط یه مشت دیوونه قرار داری 

ازشووون تا میتونی دورر شووو

چون شعور ندارن ناراحتی ها گذشته رو بازگو نکنن

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
گلم شما وسط یه مشت دیوونه قرار داری  ازشووون تا میتونی دورر شووو چون شعور ندارن ناراحتی ها گذ ...

ببین امشب باز گفتن دیشب فلانی پرسید مشکلتون چیهه گفتم به فلانی چه چرا باید بپرسه گفتن اخه ما دوس نداریم کسی پشت سرمون حرف بزنه اعصابم ریخته به هم 

من کلا خانواده شوهرم رو میبینم حالم بد میشه مادرشوهرم و خواهر شوهرم این دوتا موجود سرشار از انرژی منفی هستن کاری هم بهم نداشته باشیم هر دید و بازدید این انرژی منتقل میشه