سلام عزیزم ببخشید آنقدر درگیر پروسه درمان بودم که اصلا فرصت نشد به نی نی سایت سر بزنم
باورتون میشه نزدیک ۸ برابر پولی که برای این ساکشن لعنتی دادم خرج کردم تا الان اوضاع صورتم نرمال شده
برای ورم صورت و گردن بعد ساکشن حدود ۱۰ جلسه ارف نمیسیس انجام دادم که ورم صورت رو کم کرد بعد مشخص شد که سمت راست صورت در قسمت فک تقریبا تمام چربی باقی مانده بود و سمت چپ حالت زاویه دار و چسبیده به استخوان
برای رفع چربی باقی مانده سمت راست چندین چند جلسه مزو چربی سوز فیوژن و... در قسمت خط فک انجام دادم و
در آخر هم برای رفع کامل ورم و لیفت سمت راست حدود ۸ جلسه ژل کربوکسی فیشیال میتونم بگم ژل کربوکسی برای لیفت عالیه
تمام این مدت که حدود ۷ ماه میشه هرشب آرزو می کردم این اشتباه نمی کردم بدتر از همه برخورد بد دکتر بود که هیچ مسئولیتی قبول نکرد ....
دوستانه میگم به جای ساکشن غبغب از مزو چربی سوز استفاده کنید و کربوکسی استفاده کنید
فکر کنید یک درصد اتفاقی که برای من افتاد برای شما بیفتید میتونید تحمل کنید برای حداقل ۶ ماه صورت اتون کاملا دفرمه بشه میتونید هزینه چندین برابری بدین
من هنوز هنوز با این که مشکل صورتم حل شده نمی تونم خودم رو ببخشم چه قدر خانواده ام بابت این موضوع اذیت شدن بماند هر شب آرزو می کنم کاش زمان به عقب برمیگشت و من این اشتباه نمی کردم هر شب آرزو می کردم کاش اون روز تصادف میکردم و دست و پاهام میشکست و به مطب این دکتر نمیرسیدم
به خدا الان یه عده از دکترها کوچکترین اهمیتی به امثال من و شما نمیدن و اگه اشتباهی انجام بدن هرگز قبولش نمی کنن