2777
2789

من ازش چت ديدم بعد به اون شماره زنگ زدم زنه گفت مطلقه اس و ١بچه داره نگفت شوهرتو چند روز اس ام اسي باهم بوديم ١بارم ديدمش اما هيچ كاري نكرديم 

من نميدونستم متاهله 

شوهرمم ميگه من دشمن دارم اپل ايديمو هك كردن بخدا اون زنه هم دروغ ميگه اگه من باهاش بودم و پول ميگيره بگو فيش واريزي كارشو كه دادم بفرسته 

تو اشتباه ميكني طلاق بگيريم دگ درست نميشه هيچي هر دو بيچاره ميشيم 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

خب حالا یه فرصت بده بهش

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دروغ میگه شوهرت اگ زن میخواس زندگیت بپاشه میگفت با هم یکارایی کردن    

گفت كاري نكرديم باهم اوكي نشديم كلا 

ولي بخواي دادگاهم باهات ميام 

راس میگ زندگی بعدطلاق خوب نیست هرکی طلاق گرفته پشیمونه ضمنا فعلا باکسی درجریان نزار اگ راست نبود هم ...

پس چطور بفهمم ؟

راس میگ زندگی بعدطلاق خوب نیست هرکی طلاق گرفته پشیمونه ضمنا فعلا باکسی درجریان نزار اگ راست نبود هم ...

نخیر ،خیلیام زندگیشون بعد طلاق بهتر شد و پیشرفت کردند و سرزنده و سرحال شدن 😐

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀