2777
2789
عنوان

از دستش اینستامو پاک کردم 😭

505 بازدید | 29 پست

از بس شوهرم گیر میداداینستا آنلاین بودی،هر چی میام انلاینی،تو که میگی کار دارم وقت ندارم تو که همش اینستایی،صبح تا حالا هر چی میرم اینستا تو انلاینی،امشب هم میگه چیزی می‌نویسی برا من میاد که تو داری یه چیزی اینستا می‌نویسی(انگار من دور از جون همه خرم)اعصابمو به هم ریخت پاکش کردم ،خیلی ناراحتم از همین الان افسرده شدم آخه تنها سرگرمی بود که بین کارام یه سری بهش میزدم،به نظرتون کار خوبی کردم یا اشتباه کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نامزد منم کلا رو انلاینی حساسه اسکایپ و اینستا و همه چی 

حتی واتس باشم بهش پی ام ندم بهش برمیخوره و قهر میکنه 

منم کلا خط جدا و اکانت های جدا دارم که خبر نداره 

بهش هم گفتم بخاطر تو پاک کردم 

حوصله گیر الکی ندارم

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
وا اتفاقاسر گرمیه خوبیه به خصوص که الان کرونا یه و هواسرده باید همش تو خ نه باشیم

آدمی که گیر میده به آخرین بازدید هم گیر میده 😂😂 که چرا مشخص نیست و ال و بل  

خودم تو شرایط مشابه بودم

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
خب آخرین بازدیدتو مخفی کن ، از کجا میخواد بفهمه کی آنلاین بودی 

باز یک جنگ اعصاب دیگ مردایی گیری گیرن به هرچیز گیر میدن

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
راه حل کمم کردن حساسیت همسرت این نیست که بزنی پاکش کنی. باید ببینی مشکلش واقعا چیه؟

چون راه دور کار می‌کنه وچند روز خونه نیست،کلا حساسه با اینکه همیشه میگه من خیلی بهتر اعتماد دارم وخدایی هم تا الان هم همیشه بهش پایبند بودم،ولی فقط میخواد من به اون توجه کنم تا وقتی پیشش باشم خوبه تا می‌ره راه دور بهانه گیریهاش شروع میشه

2810