2777
2789
عنوان

پوزش از کاربران گرامی

| مشاهده متن کامل بحث + 12432 بازدید | 230 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آقای زاهد،من یا وقتی وارد یه تاپیکی میشم از کاربریم خارج میشم یا اینکه وقتی میخوام پست ارسال کنم میفــــــرماید تنها کاربر تایید شده میتونه.لطـــــــــفـــــــا رسیدگی کنین.
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد, آفتاب در حال غروب است...
سلام اقای زاهد خسته نباشید ... شما خودتون عکس منو تایید فرمودید و گفتید یه عکس با حجاب و کلوز آپ بذار تا تایید کنم حالا امروز واسم پیغام خصوصی اومد که حذف کنم... منم طبق فرموده شما حذف کردم ... اما اخه چرا؟؟ مگه عکسم چش بووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا ی عکس دیگه گذاشتم لطفا تایید کنید ... با تشکر
خدا جونم دوست دارممممممممممممممممممممممم
سلام عمو...خواهشا یه نگاهی هم به تاپیک بزرگ شدن آلت تناسلی مرد تو خواب....در قسمت روانشناسی بیندازید.......حالم بهم خورد..........خواهشا بترکونید.
..
تخت خواب سه نفره من و شوشو و نی نی!!!! آخره خوشبختیه ها......خدایا شکرت...
اگر در دیده شوهرم بشینم....به غیر از خوبی خودم نبینم....
عمو بی زحمت یه توضیح درمورد اینکه چرا همش از سایت پرت میشیم بیرون میدین!!!
به خاطر این مشکل جدیدا من اصلا رغبت نمیکنم بیام نی نی سایت...مطمعنم دوستای دیگم هم همین حس و دارن...

يك روز بـر گونه‌ى اين مملكت يـك بوسـه و بالاى سـرش يك  يادداشت ميگذارم و می‌روم، آنچنان زيبا خـوابيده اى كه دلم نيامد بيدارت كنم .#عزيز_نسين
به خاطر این مشکل جدیدا من اصلا رغبت نمیکنم بیام نی نی سایت...مطمعنم دوستای دیگم هم همین حس و دارن...

**پیش هم بودن اگر دیروزها لطفی نداشت***ارزش دیروز را امروز باور میکنم***
گاهی دلم برای زمانی که نمی شناختمت تنگ میشود!!
واقعا چرا ما باید هر ماه 20 روزش رو با سایت مشکل داشته باشیم؟؟ اون 10 روز رو هم هی پرت بشیم بیرون ازسایت دوباره وارد بشیمممم؟؟؟؟

تور خدا یکم رسیدگیتونو بیشتر کنید سرور عوض میکنید چیکار میکنید این وضع سرعت نیست والله به غرآن

والله تنها سرگریمی من و امثال من فقط همینجا هستش اونم بخدا با این اوضاع یعنی به ....... خوردنو ..... کردن میفتیم که چه اشتباه کبیری کردیم اصلا عضو این سایت شدیم
از دیروز همش با سرعت هندلی وارد سایت میشیمو هی هم ارورو میده سرویس نمیدونم چه مرگشه
بابا یکم بهمون احترام بزارید یکم درکمون کنید خوووووووووووو چیزی از این شما کم نمیشه

http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28684
2810