2777
2789
عنوان

پوزش از کاربران گرامی

| مشاهده متن کامل بحث + 12432 بازدید | 230 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقاى زاهد
با اینکه براتون ایمیل فرستادم باز گفتم تو تاپیک هم انتقاد کنم

اول به ساعت پست من نگاه کنین!
سابقه نداشته که من تا این ساعت توى نت باشم مگر یکبار که اون واقعا لازم بوده
آقاى زاهد این واقعا درسته یه عده میان تو سایت و با تاپیکهاى وحشتناک با روح و روان بقیه بازى میکنن
و به قول خودشون تاپیک جنجالى میزنن!!!!!!
و جاى دیگه میگن فردا بیایم باز سرکارشون بذاریم (که اینجورى به بقیه بخندن)
تاپیک (مجردا فقط)صفحه١٧١ به بعد
(کاربر ملیکا و نیلوفر آبى (البته نام کاربرى به لاتین)و a boy) از جمله کسایین که تو تاپیک که امشب گذاشتن با هم بقیه رو حسابى ترسوندن
من به شخصه واقعا با عکسهاى منزجر کننده و مکروحى که امشب گذاشتن واقعا مریض شدم و تا حالا بیدارم و به قدرى دچار تشویش شدم که حالم داره بهم میخوره هر لحظه عکسها میاد جلو چشمم و استرس میگیرم
حالا فرض کنین کسى بیاد تو بخش مشاوره روانشناسى (بخش حساس) و با این تاپیک روبرو بشه مخصوصا خانمهاى باردار چه حالى بهش دست میده؟

فقط بخاطر اینکه یه عده آدم بیکار خودشونو با اذیت کردن روح و روان یکى دیگه سرگرم کنن و بخندن
بعضیها هنوز درک نکردند که((بیایید با هم بخندیم نه به هم))

عذر میخوام خیلى طولانى شد و ممنون از توجهتون
صداقت داشتن در برابر کسى که سیاست داره،عین حماقته
و سیاست داشتن در برابر کسى که صداقت داره،عین خ ی ا ن ت ه
ساپرک جان چقدر پیاز داغشو زیاد میکنی ما فقط خواستیم سرگرم بشیم.همچین هم ترسناک نبودن همه فتوشاپ بودن.شما هم فقط به خاطر اینکه حرفای الکی گفتی یه چیزایی شنیدی.اگه واقعا اینقدر ترسناک بودن چرا تا اخرین عکس موندی؟
اقای زاهد ما فقط خواستیم سرگرم بشیم.همیشهاز این ادمای بی جنبه و نازنازو بدم میومد.شرمنده اینجا نوشتم چونکه دوستمون خیلی پیگیر بود و توی همه تاپیکها حرف زده
خوب شاهپرک جان نمیرفتی عزیزم منم دیشب تو اون تاپیک بودم والا انقدرا هم ترسناک نبود صاحب تاپیکم که نوشته بود کسانی که میترسن نیان .با عرض معذرت از اقای زاهد.
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَمیرَالمُومِنین ( علیه السلام ) ...با افتخار و با تمام وجودم در برابرت سجده میکنم یا الله... اِنَّما مَثَلُ اَهْلِ بَیْتى فیکُمْ کَمَثَل سَفینَةِ نوحٍ علیه ‏السلام مَنْ(رَکِبَهَا) دَخَلَها نَجا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْها غَرِقَ؛ مَثَلِ اهل بیت من، همانند کشتى نوح است که هر کس سوار آن شد، نجات یافت و هر کس رهایش کرد، غرق گردید.
باعرض سلام..........
دیشب خواستیم تبادل نظری در مورد ارواح و جن ها و اعتقاداتمون بحث کنیم....اول تاپیک هم نوشتیم....ترسوها نیاین.....ولی متاسفانه یه چندتا عکس باعث اسیب رسوندن به روح لطیف خانم هاشد......من هم تاپیک رو ترکوندم....
ولی آقای زاهد.....به شخصه حالم داره از محیط سایت که خانم ها کم مونده فیلم اتاق خوابشون رو هم بزارن بهم میخوره.....
رسیدگی لطفا......
بابت زحماتتون ممنون...
تخت خواب سه نفره من و شوشو و نی نی!!!! آخره خوشبختیه ها......خدایا شکرت...
اگر در دیده شوهرم بشینم....به غیر از خوبی خودم نبینم....

سلام آقای زاهد

کلا تاپیک های مربوط به ماورا الطبیعه جالب هستن و وجود جن هم در قرآن کریم تایید شده

اینجا هم تنها جایی هست که تعداد زیادی معتقد وجود داره و میتونیم صحبت کنیم خیلی زشته اونی که اعتقادی نداره میترکونه خوب نیاد تو تاپیک خواهشا اجازه ندید اینقدر راحت گفتگوی دیگران رو قطع کنند
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
شاهپرک شما از اون دسته آدمایی هستی که فقط بلد از زمینو زمان ایراد بگیرن. ظاهرا راه بهتری برای مطرح کردن خودت بلد نیستی. اینجا هرکسی یه سلیقه ای داره و در مورد هر مطلبی که علاقه داشته باشه تاپیک میزنه. تو تاپیک دیشبم برای شما دعوتنامه فرستاده نشد. شما که با دیدن چهارتا عکس حالت خراب میشه و ظرفیتت پایینه خب وارد نشو. بهتره که عقاید و سلایق خودمونو به دیگران تحمیل نکنیم. شما برو اون تاپیکی که برای روحت آزار دهنده نباشه.
سلام آقاى زاهد
اولا من خودم عنوان تاپیکو دیدمو وارد شدم والا سرم درد نمیکرد خودمو آزار بدم
ثانیاً عنوان تاپیک چیزى نبود که داخلش بود
عکسایى که تو تاپیک بود عکس مرده عکس آزار جسمى ،تصادفات خیلى وحشتناک عکس کشتو کشتار
ماشااله معلوم نبود این عکسارو از کجا داشتن که در عرض دو سه دقیقه همه رو گذاشتن

حالا خودتون قضاوت کنین آیا عکسایى که تو تاپیک بوده ربطى به موضوع جن و روح داشته؟

در ضمن خانم آسمانى شاید شما قلب ندارین که این عکسها آزارت نداده یا شایدم آخر کار رسیدى که پاکشون کردن.
صداقت داشتن در برابر کسى که سیاست داره،عین حماقته
و سیاست داشتن در برابر کسى که صداقت داره،عین خ ی ا ن ت ه