nazanin۱۳۷۶ مدیر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4954 عنوان 💔💔مخاطب خاص من 💔💔 | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 67 پست در زندگی من اتفاقهایی همیشه می افتند حتی وقتی دستشان را میگیرم❤️❤️دلت برای من نسوزد ترحم نکن 🖤🖤من عادت کرده ام که همیشه دستی چوب لای چرخ آرزوهایم بگذارد 💔💔 حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد 1400/08/20 | 13:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4954 اره اگه مثل خودشون بودیم میفهمیدن که نباید زخم گذشته رو نمک پاشید و تازه کرد ببین من و تو آدم نمیشیم همین ک یه حرفش یادم میاد یه دفعه خنده میاد رولبم ولی آخرین حرفش ک یادم میاد از خودم متنفر میشم حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15477 ایول ممد نذار نشسته بخوره روش مگس نشسته خودش دوس نداره نشسته😁 Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
nazanin۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4954 ارع بخند دنیا خیلی بی ارزشه برا غصه خوردن😉 اره عشقم بی ارزش تر از دنیا آدمایی هستن ک به قول همون آدم نباید .........بازی در بیارن و وابسته شن حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
nazanin۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4954 خودش دوس نداره نشسته😁 بچم تمیزه 😂 درجریانم حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7145 ببین من و تو آدم نمیشیم همین ک یه حرفش یادم میاد یه دفعه خنده میاد رولبم ولی آخرین حرف ... خاکبرسرموووون کنننننن چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
nazanin۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4954 خاکبرسرموووون کنننننن آجی بقران قسم یه وسیله ای فقط میخواست بگیره ولی موقعیتش فعلا نبود ب جون پسرم هنوز دلم پیششه حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7145 آجی بقران قسم یه وسیله ای فقط میخواست بگیره ولی موقعیتش فعلا نبود ب جون پسرم هنوز دلم پیششه دیووونه قسم نخور میدونی بدم میاد ولش کن نازنین فکرشو نکن حالت بد میشه بدبخت میشیم هاااا اروم باشس چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
nazanin۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4954 دیووونه قسم نخور میدونی بدم میاد ولش کن نازنین فکرشو نکن حالت بد میشه بدبخت میشیم هاااا اروم باشس همین قدم هستم الان خیلی پوستم کلفت بود استرس واسم سمه یه دفعه یه حرفش یادم میاد خندم میگیره همون خنده میشه گریه و پشتش سردرد بیخیال عزیر حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7145 همین قدم هستم الان خیلی پوستم کلفت بود استرس واسم سمه یه دفعه یه حرفش یادم میاد خندم میگیره ه ... فراموششش کنننن همین الان زوددد نازنین به حرفم گوش کن چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7145 همین قدم هستم الان خیلی پوستم کلفت بود استرس واسم سمه یه دفعه یه حرفش یادم میاد خندم میگیره ه ... نازتین برو یه لیوان اب بهور اروم شی برو زوود چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
nazanin۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4954 فراموششش کنننن همین الان زوددد نازنین به حرفم گوش کن دعام کن فقط تازه امروز فهمیدم باید ۵ تا قرص میخوردم اشتباهی در روز ۹ تا میخوردم دوروزه حالا ببین چقد بی حواس شدم حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
nazanin۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4954 نازتین برو یه لیوان اب بهور اروم شی برو زوود باشه عزیز شرمنده ناراحتت کردم حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7145 دعام کن فقط تازه امروز فهمیدم باید ۵ تا قرص میخوردم اشتباهی در روز ۹ تا میخوردم دوروزه حالا ... دوتا داغون به پست هم بخورن همین میشه🤣 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7145 باشه عزیز شرمنده ناراحتت کردم ناراحتی تو ناراحتی منه پاشو ببینم اب بخور چندتا صلواتم بفرس چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
nazanin۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4954 دوتا داغون به پست هم بخورن همین میشه🤣 الان فقط از اون داستان هایی که اوندفغه پا داد ک یادته ترکیدیم از خنده 😂😂 جواب میده حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد