2777
2789
عنوان

از ازدواج کردن متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 38 پست
عاشق بیوتم

ممنون

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مخصوصا اگه زن باشه  حس میکنم به اسارت مرد ایرانی در اومده🤣

تو ایران ک اینجوره زن باید بشینه صبح تا شب کلفتی اقاش  

واا مگه عقلمو از سر راه اوردم تا مجردی هست عشق و حال هست شاغل میشم درسمو میخونم هدفمو دنبال میکنم...

انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق ؛ ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم! 
خب ازدواج نکن  مجبورت ک نکردن  اتفاقا یه عده نباید ازدواج کنن  یا با افراد خاصی از ...

تو ایران اخه باید مجرد موجه باشی 😅

وگرنه هزار تا حرف و داستان و اسم و لقب میزارن روت دستتم به هیجا بند نیست 

منم از ازدواج کردن متنفرم ولی به این شک نمیکنم که کسی بختمو بسته و این چرت و پرتا و ازش راضیم و بنظرم میتونه عاقلانه ترین کار باشه این کارو انجام ندادن مخصوصا تو جایی مثل قوانین ایران  

خودت باش و دوستش داشته باش.
ببین هنوز سنش نرسیده ...😐😕 هیچی ،فقط برو زندگی تو بکن  ما تو ۱۷ سالگی همینقدرم درباره ازدوا ...

اخه من معمولا از بابت یه موضوعی یه نظریه داشتم باشم تا سال های بعد همچنان نظرم همونه و تغییر نمیکنه اما در کل گفتم اخه همکلاسیام همزمان با چند نفر یا یسری داریم تو کلاس هرماه با یه کیس جدید و.. 

کلی منظورم اینه دغدغه من با هم سن و سالام از زمین تا اسمون فرق داره 

یه دوستی داشتم میگفت تو عقب مونده ای که تا حالا با کسی نبودی 😐😐اخه سن کم بچه چی میفهمه عشق چیه بشین سر درس و مشقت بابا 

منم از ازدواج کردن متنفرم ولی به این شک نمیکنم که کسی بختمو بسته و این چرت و پرتا و ازش راضیم و بنظر ...

دقیقا منم فکر میکنم عاقلانه ترین کاری که بشریت میتونه بکنه اینه که مجرد باقی بمونه و دوره فرزنداوری و تشکیل خانواده متوقف شه