2777
2789
عنوان

اگه می خوای درست ازدواج کنی...

110 بازدید | 3 پست

.

آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند، تو به دنبال نگاه زیبا باش ...

عاقلانه ازدواج کن تا عاشقانه زندگی کنی

تصویر:هوشنگ ابتهاج و همسرش

خدای مهربونم نعمت  تندرستی  و سلامتی را برای همه و خودم حفظ کن ...آمین مهربان،بخشنده،بزرگوار

با صدای ابتهاج من هرروز عاشق تر میشم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

هوشنگ ابتهاج عاشق یه دختری بوده ب اسم گالیا

عاشق زنش نبوده

میخاستم بنویسم ووروجکِ بدون آقای نجار ولی "ر"  آخرش ثبت نشد ، شد ووروجک بدون آقای نجا🤪 کاربری ۳۶ممه تورو ب پیر ب پیغمبر برا من گزارش نزنید🤕  بقرِان کریم با شماره ی همکار شوهرم عضو شدم 😥 حالم یه جوریه ک انگار ورزش داشتیم و هوا بد بوده و موندیم تو کلاس ، زنگ بعدم ریاضی داریم 🥴🤢   باطن باید زیبا باشه نه ظاهر . کی فکرش میکرد سیب زمینی 🥔 با اون قیافه ش انقد خوشمزع 🍟 باشع 😋   بچه به دنیا آوردی هی بهش میگی نکن نکن ، خب خودت نمیکردی عزیزم 😈    تلخ ترین جمله ی بازی های کودکی ؛ " تو نخودی باش" لامصب قدرت تخریبش معادل با بمب هیروشیما بود نمی‌فهمم چرا وقتی زبونتو اتفاقی گاز میگیری درد میگیره ولی وقتی عمدی گاز میگیری درد نمیگیره . حتی نمی‌فهمم چرا شما الان دارین زبونتونو گاز میگیرین ! 👅  کاربری  متعلق ب دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه ی شعرای عاشقانه ش رو هم برای اون گفته 

میخاستم بنویسم ووروجکِ بدون آقای نجار ولی "ر"  آخرش ثبت نشد ، شد ووروجک بدون آقای نجا🤪 کاربری ۳۶ممه تورو ب پیر ب پیغمبر برا من گزارش نزنید🤕  بقرِان کریم با شماره ی همکار شوهرم عضو شدم 😥 حالم یه جوریه ک انگار ورزش داشتیم و هوا بد بوده و موندیم تو کلاس ، زنگ بعدم ریاضی داریم 🥴🤢   باطن باید زیبا باشه نه ظاهر . کی فکرش میکرد سیب زمینی 🥔 با اون قیافه ش انقد خوشمزع 🍟 باشع 😋   بچه به دنیا آوردی هی بهش میگی نکن نکن ، خب خودت نمیکردی عزیزم 😈    تلخ ترین جمله ی بازی های کودکی ؛ " تو نخودی باش" لامصب قدرت تخریبش معادل با بمب هیروشیما بود نمی‌فهمم چرا وقتی زبونتو اتفاقی گاز میگیری درد میگیره ولی وقتی عمدی گاز میگیری درد نمیگیره . حتی نمی‌فهمم چرا شما الان دارین زبونتونو گاز میگیرین ! 👅  کاربری  متعلق ب دو نفره