2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
البته از مهر 93 تا بهمن 93 نیم سانت قد کشید به این خاطر دکتر دیفرلین ونوردلیت را شروع کرد و از بهمن ماه تا شهریور امسال 5.5 سانتقد کشید در ماه اول 3 سانت رشد کرد ولی دکتر گفت رضایت بخش نیست ودر این سن هورمون خیلی عوارض داره از مهر ماه تا حالا دیگه آمپول نزدیم ومن هم دیگه قدش نکردم سپردم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه هر لحظه هم منتظرم پریود بشه چون خودم هم سن دخترم پریود شدم ولی امروز میگفت یکی از دوستاش برای رشد قد حجامت کرده من هم گفتم خوب ماهم بریم حجامت .عصبانی شد خیلی وگفت من حجامت نمیام از قدم هم راضیم
اگه شد امشب میبرمش پیش دکتر ببینم چی میگه من بسیار ناراحت و غمگین و نزاشتم دخترم از ناراحتیم چیزی بفهمه و دختری بسیار خوشحال براش یه جشن کوچیک خونوادگی هم گرفتم دخمل کوچیکه می گفت تولدش که نیس چرا کیک گرفتی گفتم اینم یه جور تولده که بهش میگن خانم شدنت مبارک گفت من کی خانم میشم گفتم وقتی اندازه خواهرت شدی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اره رها جون هفته ی پیش پری شد مبارکش باشه رها جون غصه خوردن فایده ای نداره من الان 8 روزه خودمو کشتم تازه دیروز ارومتر شده بودم که دیشب رفتیم دکتر اب پاکی رو ریخت رو دستم که در شرایط خوب 4 سانت بیشتر رشد نمی کنه داشتم خفه میشدم دکتر هم متوجه شد گفت تا 7 سانت هم جاداره منم اومدم بیرون تا بغضم نترکه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام به همه مامانای این تاپیک؛؛؛ خانم شدن گل دختراتون رو تبریک میگم و ان شاالله به بهترین خواسته هاشون و آرزوهاشون برسن عزیزان این اتفاق برای همه دخترا دیر یا زود میفته و هیچ کاری از دست ما ساخته نیست من میدونم که همه شما زحمت خودتون رو به بهترین نحو کشیدین مثل خودم منم دخترم 160 هست ولی ناراحته و راضی نیست باباش 190 قدشه و خودم 163 ولی حتی اندازه خودمم نشد نمیدونم چرا؟ الان دختر کوچیکم هم نسبت به همکلاسیاش خیلی کوتاه تره ولی چه میشود کرد درسته تغذیه تاثیر داره ولی ژنتیک حرف اول رو میزنه من از مربی بهداشت دخترم سوال کردم چرا دخترم حداقل هم قد خودم نشد گفت از کجا میدونی نمیشه؟ گفتم دو ساله پریود شده گفت مهم نیست مگه زمانهای قدیم که دخترا 10 سالگی شوهر میدادن و کلی بعد از ازدواجشون تازه پریود میشد دیگه قدشون بلند نمیشد؟ تازه بعد از پریود قد بیشتر افزایش پیدا میکنه مادرشوهرمم همش میگه دخترت اندازه خودت میشه هنوز جا داره که بلند بشه همش بهم میگه نگران نباش به هر حال الان بچه هامون نیاز به اعتماد به نفس دارن برای موفقیت های آینده ؛ باید چه توی جمع فامیل و چه توی خونه خودمون از زیبایی ؛ اخلاق و هنرشون بیشتر صحبت کنیم تا فکر نکنه همه چی به قده؛ که اگه اینجوری تو ذهنشون جا افتاد یه آدم شکست خورده و منزوی میشن دور از جونشون موفق باشید
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سارا چه دکتری بود که اینو گفت همه ی دکترا میگن بین 6 تا 10 سانت حتمی هست بعد از پریود . حداقل 6 و حداکثر 10 امیدوارم حداکثرش برای دخترامون پیش بیاد من دیروز قدش رو اندازه گرفتم 152 ولی امید دارم به خدا و امیدوارم که حتما 6 سانت حداقل رو قد بکشه و 158 بشه و انشالله که خدا نا امیدم نمیکنه حجامت چیه ؟ باید چیکار کرد؟ آنجلا جون تو این دوسال بعد از پریود چقدر قد کشید دخترتون ؟ من خودم فکر کنم حداقل 7 سانت رو بعد از پریود قد کشیدم و از هر کی هم میپرسم میگن حداقل حداقل 6-7 سانت بلندتر شدن سارا از حرف این دکتر ناامید نشو دخترت حتما به 160 میرسه و خوبه برای خانوم
من دخترم دوسال پیش پری شد با قد 147 الان 150 سانته
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
2810