2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
چکاوک جون ما انتظار حداقل 165 داشتیم ولی خوب باید راضی باشیم دیگه از الان دارم روی دختر کوچیکم کار میکنم تا انشاالله به نتیجه مطلوب برسیم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسمان میخواند امشب قدسیان دف میزنند حوریان کِل می کشند و خاکیان کف می زنند شیر عاشق کش! کدام آهو دلت را برده است؟ تیغ مرحب جو! کدام ابرو دلت را برده است؟ آسمانی بی کرانی، عاشق دریا شدی آمدی آیینه ی انسیه ی حورا شدی امشب ای زیباترین! ای دلبر کوثر بیا! شب، شبِ عشق است، ای داماد پیغمبر بیا! «سالروز ازدواج امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) مبارک
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام دوستان پرسش‌نامه حاضر برای سنجش تأثیر سواد اینترنتی والدین بر فعالیت‌های آنلاین نوجوانان طراحی شده است. شرط پاسخگویی به این پرسش‌نامه داشتن فرزند بالای 13 سال و زیر 17 سال است. این پژوهش در گروه جامعه‌شناسی دانشگاه الزهرا تهران در حال انجام است. از اینکه با وقت گذاشتن و پاسخ به این پرسش‌نامه به ما در مطالعه این مسئله کمک می‌کنید، بسیار سپاسگزاریم. در این پرسش‌نامه از هویت شما سوالی نمی‌شود و اطلاعات شما به صورت ناشناس مورد پردازش قرار خواهد گرفت. خواهشمندیم با پاسخ به سوالات زیر ما را در امر شناسایی مشکلات نوجوانان و رفع آن یاری بفرمایید. https://docs.google.com/forms/d/1ctgYsRbf2qbTBncf_QNZ1V1JF-LQnM6r_n9FD3tYm7I/viewform
سلام بهار 83 عزیز ممنون که جواب دادی میشه بپرسم دختر عزیزتون چند سالشه؟ آخه دختر من الان 13 سالش شد و اول مهر دکتر داروهاشو قطع کرد گفت فایده نداره ولی به نظر من خوب بود تقریبا 7 ماه که نوردیلیت تزریق کرد 5 سانت قد کشید ولی دکتر گفت شاید اگه نوردیلیت هم نمیزد همینقدر رشد میکرد و گفت عوارض این دارو در این سن بیشتر و غیرقابل برگشت تره
2810