دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستان پرسشنامه حاضر برای سنجش تأثیر سواد اینترنتی والدین بر فعالیتهای آنلاین نوجوانان طراحی شده است. شرط پاسخگویی به این پرسشنامه داشتن فرزند بالای 13 سال و زیر 17 سال است. این پژوهش در گروه جامعهشناسی دانشگاه الزهرا تهران در حال انجام است. از اینکه با وقت گذاشتن و پاسخ به این پرسشنامه به ما در مطالعه این مسئله کمک میکنید، بسیار سپاسگزاریم. در این پرسشنامه از هویت شما سوالی نمیشود و اطلاعات شما به صورت ناشناس مورد پردازش قرار خواهد گرفت. خواهشمندیم با پاسخ به سوالات زیر ما را در امر شناسایی مشکلات نوجوانان و رفع آن یاری بفرمایید. https://docs.google.com/forms/d/1ctgYsRbf2qbTBncf_QNZ1V1JF-LQnM6r_n9FD3tYm7I/viewform
سلام ،خانم طباطبائی عزیز دختر من الان حدود 1.5 ساله که هورمون استفاده میکنه تقریبا 12 سانت رشد داشته .10 روز دیگه نوبت دکترشه .باید ببینم دکترش چی میگه.
سلام بهار 83 عزیز ممنون که جواب دادی میشه بپرسم دختر عزیزتون چند سالشه؟ آخه دختر من الان 13 سالش شد و اول مهر دکتر داروهاشو قطع کرد گفت فایده نداره ولی به نظر من خوب بود تقریبا 7 ماه که نوردیلیت تزریق کرد 5 سانت قد کشید ولی دکتر گفت شاید اگه نوردیلیت هم نمیزد همینقدر رشد میکرد و گفت عوارض این دارو در این سن بیشتر و غیرقابل برگشت تره