2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
قد دخملا شده برامون یه ارزو حالا کی غصه ی این تموم بشه خدا میدونه بعد غصه ی دخی دومی اضافه میشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام به همه دوستان عزیز؛ جدید و قدیم گلابتون ، سارا مامان سه ویرانگر، چکاوک، خانم گل، هزار اسمون، سودی و ....(جون) الان بعد از مدتها زمان خوبیه از وضعیت دخترهامون مطلع بشیم، ببینیم ایا بودند کسانی که بعد از پریود قد کشیدند؟ چه مقدار؟ ایا درمان با هورمون و دیفرلین مفید بوده؟ از همه عزیزان خواهش میکنم بیایید و این بحث مفید رو ادامه بدهید، امیدوارم که امید تازه ایی برای همه ما ایجاد بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیاد دلداری بدین که شدیدا احتیاج دارم ضربه ی روحی خوردم شدید دیروز تا حالا حالم شدید و اساسی گرفته شد دیشب بعد از اینکه بچه ها خوابیدن کلی اشک ریختم دیروز دخی ما پری شد حالا قدش چی 153 میمونه حالا بعد پری هم 5 سانت بیاد روش چه فایده خدا باهات قهرم دیگه ازت خواهش نمی کنم اصلا گوش نمیدی دل بعضیا رو خنک کردی شادشون کردی ما که از اولش تو هیچ زمینه ای شانس نداشتیم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام سارا خانم والا من اگه دخترم 158 بشه خدا رو شکر میکنم .البته خیلی ایده آل شاید نباشه ولی کاملا طبیعیه و در حد متوسطه.به نظر منکه خوبه چرا ناشکری میکنی .خدا رو شکر که دختر نازت سلامته .
اونی که با این چیزا میخاد دلش خنک شه معلومه که خیلی کم فهمه .بزار تو حال خودش باشه .خدا کنه بچه ها مون تو درسشون موفق شن وآینده ی خوبی داشته باشن .حالا درسته که قد و هیکل خوبه ولی به نظر من اینقدر ارزش نداره آدم خوشو ناراحتش کنه .همین که نرمال باشه بسه.
سلام سارا جون،ایشالله دخترت خیلی بیشتر قد میکشه، ولی الان وضعیت خوبی داره ناراحت نباش، من فراموش کردم میشه بگی دختر شما متولد چه سالی بود، دختر من ٨٣ و الان دکتر میشه بلوغش ممکنه أغاز بشه برای همین دیفرلین تزریق میکنم، ایا شما هم استفاده کردی؟
سلام سارا جون من حالم خیلی از تو خرابتره دختر منم 4 روز پیش پری شد با قد 151 دارم از غصه میمیرم ولی خوب چی بگم ؟ کو جهش رشدی قبل از پری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما که چیزی ندیدیم اصلا از دوماه قبل یک سانت هم بلند نشد خیلی دلم غصه داره خیلی باز هم خدایا شکرت ، کمک کن به این بچه های معصوم
دخمل من متولد سال 81 هست الان کلاس هشتم با قد 153 نه چیزی استفاده نکردم چون دو سال پیش بردم تخصص غدد گفت هورمونی عوارض داره منصرف شدم حالا پشیمونم
سلام . چه جالب دختر من قدش 170 هست کلاس هفتم . متولد 81 البته دی ماه حالا بچم همش غصه میخوره که تو مدرسه به من میگن زرافه . اینو بگم که خیلی خوش تیپه ها . نه لاغر دراز . دختر خواهر شوهرم خیلی قدش کوتاهه دو سال از دخترم بزرگتره بهش میگه دراز .
شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400
2810