2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
غصه نخور هر چی مصلحت باشه دخمل منم تا 3 ماه دیگه 13 سالش تموم میشه ولی قدش کوتاهه150 ارزو دارم حداقل قد خودم بشه 160
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام به همگی .خانم طباطبایی عزیز دختر گلتو پیش دکتر بردی ؟ چون هنوز باید فرصت درمان داشته باشی ولی به نظر من اصلا به حرف مردم نباید اهمیت بدی چون بعضیا مدام دنبال نقطه ضعف میگردن . قدتم که خوب باشه یه چیز دیگه میگن .اگه از خودشون موفق تر باشی که دیگه بدتر.مطمئن باش کسی که چنین شخصیتی داره خودش از بقیه بیشتر عذاب میکشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پستهای قبلی رو نخونده بودم .خانم طباطبایی عزیز . برای دختر من با نوردیلت هر چهار ماه تقریبا 2.8 سانت رشد داشته دکترش هم گفت خوبه پس ناامید نباش و ادامه بده .ایشالا که همگیمون نتیجه دلخواه رو بگیریم.واسه هم دعا کنیم.
دوستای گلم سلام تو رو خدا خودتون رو ناراحت نکنید و این ناراحتی رو به بچه ها هم منتقل نکنید من دیگه دخترم از این شرایط گذشته الان قدش 160 هست و 14 سالشه بیشتر از این حرص و جوش نمیخورم البته میگن با اینکه پری شده بازم تا 17 سالگی امکان افزایش قد وجود داره به بچه هاتون روزی یه قرص مولتی ویتامین بدید دختر بچه ها به آهن نیاز دارن قرص آهن خیلی مهمه برای رشدشون موفق باشید
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
دوستان من یه سوال دارم دختر کوچیکم 5 سالشه عکس دستشو چند رو پیش گرفتم 3 سالگی رو نشون داد به نظرتون نشونه خوبیه چون قدش 104 هست و یه مقدار کمه کسی تجربه ای داره به منم بگه؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
برای تعیین سن استخوانی در کودکان، معمولا از عکس ساده دست که با اشعهX گرفته می‌شود، برای تخمین سن استخوانی و امکان رشد بیشتر استفاده می‌شود. این روش که به‌وسیله مقدار کم تابش اشعه و استفاده از اطلس دست به‌طور گسترده‌ای بین پزشکان پذیرفته شده است، متأسفانه به‌طور مطلوب از آن استفاده نمی‌شود. در اغلب موارد، درخواست پرتونگاری محدود به مچ دست است که باعث حذف قسمت‌های مهم‌تر یعنی بندها و متاکارپ‌ها می‌شود. هنگام تفسیر نیز اکثرا تفاوت‌های طبیعی (Normal variation) در نظر گرفته نمی‌شود. اطلس دست در تعیین سن استخوانی نوزادان کاربردی نداشته و باید از نقاط دیگری نظیر زانو، کف پا، سر بازو و دندان‌ها استفاده کرد. در نوزادان بیشترین کاربرد سن استخوانی، بررسی هیپوتیروئیدی است. البته در موارد نوزادان مبتلا به دیسترس تنفسی و نوزادان کم وزن نیز می‌تواند در تشخیص علت بیماری کمک‌کننده باشد. اندازه‌گیری سن استخوانی افراد، معیار مناسبی برای تشخیص بلوغ زودرس و همچنین بیماری‌های زمینه‌ای است. تحقیقات نشان می‌دهد در بیمارانی که مبتلا به بلوغ زودرس کامل پیشرونده می‌شوند، به‌طور مشخص سن قدی و سن استخوانی پیشرفته‌تری نسبت به سایر گروه‌ها دارند و در پسران نیز اگر هر پسری دچار بلوغ زودرس می‌شود را باید به‌طور کامل تحت بررسی قرار داد زیرا معمولاً دچار یک بیماری جدی است ولی در دختران می‌توان با استفاده از سن قدی و سن استخوانی و علائم بالینی، موارد خوش‌خیم را شناسایی کرده و از انجام آزمایش‌ها یا درمان‌های بی‌مورد اجتناب کرد. در حالی‌که اغلب متخصصان، سن شروع بلوغ دختران در ایران را بین 9 تا 11‌سالگی عنوان می‌کنند، تحقیقاتی که توسط مرکز تحقیقات رشد و تکامل دانشگاه علوم‌پزشکی تهران انجام شده، نشان می‌دهد چاقی ارتباطی مستقیم با کاهش سن بلوغ در دختران دارد و هر چه میزان چاقی بیشتر باشد، سن بلوغ دختران پایین‌تر می‌آید. به این ترتیب، با افزایش شیوع چاقی، سن بلوغ در دختران ایرانی و به‌خصوص در شهرهای بزرگ مثل تهران، روبه کاهش گذاشته است. دکتر علی ربانی، متخصص کودکان و فوق‌تخصص غدد و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه بلوغ زودرس می‌تواند نشان‌دهنده یک بیماری باشد و اگر سیر سریعی داشته باشد، در قد نهایی فرد تأثیر دارد، به همشهری می‌گوید: معمولا دوران بلوغ 2 سال است، ولی متوسط طول دوران بلوغ در ایران بیشتر است؛ یعنی به‌طور کلی هم سن شروع بلوغ در ایران زودتر و هم سن خاتمه آن دیرتر است. توصیه من به والدین این است که با شروع علائم بلوغ، به قد کودک خود توجه کنند و این را بدانند که در این هنگام فرد به بلوغ رسیده کاملا باید مورد بررسی پزشک قرار گیرد تا سیر بلوغ تند نباشد به‌طوری که فرصت رشد را از فرد بگیرد. بیولوژی بدن، سن بلوغ را تعیین می‌کند این فوق‌تخصص غدد با بیان اینکه بیولوژی بدن سن بلوغ را برای هر فردی تعیین کرده است، می‌گوید: بدیهی است که اگر ما عوامل بلوغ از قبیل وزن را پایین نگه‌داریم، بلوغ دیرتر شروع می‌شود؛ یعنی اگر قرار باشد فردی در وزن 37 کیلو‌گرم به بلوغ برسد، طبیعی است که هرچه فرد دیرتر به این وزن برسد، بلوغ نیز در او دیرتر شروع می‌شود و این امر در قد او هم تأثیر خواهد داشت. دکتر ربانی در تشریح فرایند بلوغ می‌گوید: وقتی بلوغ شروع می‌شود، هیپوتالاموس، هیپوفیز و گنادوتروپین‌ها فعال می‌شوند. هیپوتالاموس، هیپوفیز را تحریک می‌کند، هیپوفیز تخمدان را تحریک می‌کند و تخمدان هم استروژن ترشح می‌کند.استروژن باعث بسته شدن اپی‌نفرین یعنی قسمتی می‌شود که باعث رشد استخوان است و اگر این اتفاق زود بیفتد، قد کوتاه می‌شود. اما ظاهرا بلوغ زودرس فقط به چاقی مربوط نمی‌شود و بیماری‌های دیگر از قبیل بیماری‌های آنزیمی، ترومای مغزی، ضربه‌های مغزی، آنسفالیت‌ها، کم‌کاری تیروئید و... نیز در ایجاد نوع مرضی آن مؤثرند. دکتر ربانی با اشاره به اینکه بلوغ به2‌دسته بلوغ مرضی و غیرمرضی تقسیم‌ می‌شوند، می‌گوید: نکته بسیار مهم این است که قبل از تمام شدن دوران بلوغ این بیماران باید تحت درمان‌های دوره‌ای و اختصاصی قرار گیرند. وی در توضیح نحوه این درمان‌ها ادامه می‌دهد: درمان جلوگیری از بلوغ زود‌رس مرضی که منجر به کوتاهی قد می‌شود، داروهایی هستند که این داروها همان محرک‌های بلوغ‌اند، ولی چون مقدار زیادی از آن را به فرد می‌دهیم، مکانیسم بدن برعکس می‌شود، به‌گونه‌ای که توقف فعالیت هیپوفیز و هیپوتالاموس و تخمدان‌ها را در پی دارد و در نهایت از بلوغ جلوگیری می‌کند. به گفته دکتر ربانی، بی‌تحرکی و غذاهای پرکالری در زندگی امروزه به‌خصوص در تک‌فرزندان منجر شده که در اغلب دختران ایرانی به جای اینکه سالانه شاهد 2 کیلو اضافه وزن باشیم، این مقدار افزایش پیدا کند. عوارض روانی در حالی که به عقیده متخصصان، هنوز هیچ‌ علت قطعی و شناخته شده‌ای درخصوص علت شروع دوران بلوغ وجود ندارد، دکتر ربانی می‌گوید: از کوتاهی قد و غیر‌نرمال بودن وزن که بگذریم، عوارض روانی این نوع بلوغ هم بسیار آزار‌دهنده هستند به‌طوری که فرد از نظر روانی نیز با بقیه همسالان خود ناهمگونی دارد و از شرایط طبیعی جامعه دور می‌شود. به عقیده وی همین تغییرات رفتاری در نتیجه بلوغ زودرس و عدم‌همخوانی نسبت به همسالان مشکلات اجتماعی عدیده‌ای را نیز با خود به همراه خواهد داشت که باید برای آنها چاره‌اندیشی شود.
وصیه متخصصان تغذیه برای نوجوانان، مصرف روزانه 150 گرم گوشت، نصف تا 1 لیوان حبوبات پخته، 2 تا 3 لیوان شیر و لبنیات دیگر به همراه سبزیجات فراوان است. نوجوانانی که در سنین رشد هستند و افزایش قد خوبی ندارند می‌توانند با مصرف مکمل ویتامین‌ها و املاح، طبق دستور و مصرف هفتگی آهن، رشد قدی‌شان را بهبود بخشند. پس توصیه می‌شود کسانی که می‌خواهند قد بلند تری داشته باشند هفته‌ای یکبار جگر و دو بار غذای دریایی میل کنند و هر روز چند عدد بادام، بادام زمینی و گردو بخورند. غذاهای دریایی مثل ماهی، میگو، جگر و دانه‌های روغنی حاوی املاح زیادی هستند و فوائد بسیاری برای نوجوانان دارند. پس توصیه می‌شود کسانی که می‌خواهند قد بلندتری داشته باشند هفته‌ای یک مرتبه جگر و 2 مرتبه غذای دریایی میل کنند و هر روز چند عدد بادام و بادام زمینی و گردو بخورند. یک نکته بسیار مهم در افزایش قد، انجام فعالیت‌های ورزشی است. هر چه تحرک ما بیشتر باشد گردش املاح استخوانی بیشتر خواهد بود و این مساله به رشد قدی کمک خواهد کرد. ورزش‌هایی مثل بسکتبال، والیبال، شنا، بدمینتون و تنیس برای کمک به افزایش قد بسیار مفید‌ند. الگوی غلط تغذیه‌ الگوی غلط تغذیه ایرانیان، فقر حرکتی، عدم وجود محرک‌های رشدی، کمبود فضاهای ورزشی در محیط‌های آموزشی و گرانی مواد غذایی باعث شده است که قد ایرانیان در سال‌های اخیر 4/3 سانتیمتر کوتاه شود. بر این اساس از هر هفت کودک یکی با کوتاهی قد متوسط یا شدید وارد مدرسه می‌شود. سوءتغذیه مزمن در مدت طولانی، تغذیه ناکافی در دوران جنینی، عقب‌ماندگی رشد جنین، نارس بودن نوزاد و تغذیه ناکافی در دوران نوزادی می‌تواند از جمله علل کوتاهی قد باشد. براساس تحقیقات انجام‌شده،‌ تغذیه در رشد قد مؤثرتر از وراثت است. در کشور ما مصرف بی‌رویه نوشابه، چیپس، پفک و کاکائو باعث کاهش 4 سانتیمتری قد نسل جدید شده است. مصرف سرانه شیر در کشور ما 80 تا 85 لیتر است که باید با برنامه‌ریزی‌های سالا‌نه آموزشی به 160 لیتر افزایش یابد. (دیانا رحمتی‌) سایت ما را در گوگل محبوب کنید با کلیک روی دکمه ای که در سمت چپ این منو با عنوان +1 قرار داده شده شما به این سایت مهر تأیید میزنید و به دوستانتان در صفحه جستجوی گوگل دیدن این سایت را پیشنهاد میکنید که این امر خود باعث افزایش رتبه سایت در گوگل میشود
آنجلای عزیزاگر دختر من 160 بشه کلاهمو میندازم آسمون از خوشحالی . البته خودتون استادید ولی به نظر من دختر کوچک ترتون رو حتما تحت نظر یک متخصص رشد بگیرید من هم به تغذیه دخترم اهمیت زیادی میدم و هم از مکمل های دارویی استفاده مبکنم
سلام خوبید نگران نباشید بچه ها نگرانی رو خوب می فهمند و اونوقته که ناراحت می شن دخترن باید خودشونو دوست داشته باشن همه نگرانیم و دوست داریم دخترامون تک باشن منم با این که دخترم قدش خوبه دوست دارم بازم بلند شه و نگران پسرمم که کوچولو مونده شربت استو کئیر و یا قرصش عالیه آهن هم خیلی خوبه حالا اگه به جای استوکئیر کلسیم +ویتامین د و روی و منیزسم هم بدیم عالیه البته قرصای امگا3،6،9هم عالیه
LilySlim Weight loss tickers
سلام دوستای خوشگلم به علت مهاجرت وسایل خونه و سیسمونی رو میفروشم خوشحال میشم سر بزنید این شمارمه 09102116326 بهم پیام بدین تا عکسای بیشتر براتون بزارم http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1140763&postID=44835156
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
سلام خانمهای نازنین،تابستون داره شروع میشه و شاید دوست داشته باشید کوچولوهای نازتون بدون بیرون رفتن توی گرما بتونن توی خونه باله یاد بگیرن،ما هم به همین دلیل برا یه مدت کوتاه قیمت مجموعه آموزش باله کودک را کم کردیم تا هرکس علاقه داره عزیزدلش باله را توی خونه و با کمک یه مجموعه آموزشی معتبر یاد بگیره بتونه این محصول را خرید کنه
http://varzeshbanoo.com/
سلام .دختر من متولد 81/10/10هست .ولی قد و وزن کمی داره .الان قدش 120هست و با قد 42بدنیا اومد .خیلی دکتر بردم و حدود هشت سال هورمون رشد استفاده کرده اما تاثیری نداشته .البته یک ساله که براش استفاده نکردم .الان ده روزه که علایم بلوغ داره و سینه هاش سفت و برجسته شده .میخوام دکتر ببرم که داروی تاخیر بلوغ بده ولی میترسم ضرر داشته باشه اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه لطفا .تو رو خدا ناشکری نکنید که قد بچه هاتون زیاد بلند نیست کاش دختر من 135بود الان
2810