2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام خانمهای گل.خیلی نگرانم.میشه منو راهنمایی کنید .دخترم 10 سال و 8 ماهشه باقد 141 پ شده .با توجه به تجربه هاتون بهم بگید بعد از پ چقدر قد میکشه حدودا؟هنوز دکتر نبردمش دلم نمیخواد از هورمون برای افزایش قدش استفاده کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ma 55 سلام عزیزم ببین معلوم نیست دختر شما کی پریود بشه الان 141 هست شاید تا قبل از پریود 10 سانت رشد کنه و موقع پریود هم حدود 8 تا 10 سانت دئوباره قد میکشه همه چیز به نظر من بستگی به زمان پریود داره هر چه دیرتر بهتر شما میتونی روی تغذیه اش بیشتر دقت کنی مخصوصا تخم مرغ و لبنیات مصرف مرتب قرصای زینک و کلسیم با دستور پزشک
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
دلم هم نمیخواد از هورمون براش استفاده کنم. فردا وقت گرفتم ببرمش دکتر ببینم چی میگه..تغذیه اش تا الا خوب بوده روزی دو لیوان شیرو حتما میخوره.تازه چند وقت بود داشت خوب رشد میکرد بچم که یهو پریود شد.
ma 55 عزیزم نگران نباش و به بچه ات هم منتقل نکن این استرس رو بفرستش ورزش من شروع کردم دارم هر روز به بچه هام تخم شربتی میدم به صورت شربت درستش میکنم سرشار از کلسیم هست یه نوشیدنی خنک تابستانی
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام ma 55 خوبی عزیزم من این شربتی رو که درست میکنم یا توی آبش گلاب میریزم یا میتونی به جای آب عرق نسترن و بیدمشک بریزی که خوش عطر بشه موفق باشی دوستم مریم جون ان شالله بهترین نتیجه رو بگیریم
2810