دوستان خوبم سلام میشه به من بگید شربت زینک چه موقع از روز استفاده بشه بهتره؟ و دیگه اینکه چه چیزایی باهاش مصرف بشه خوبه و چه چیزایی رو نباید همزمان با این شربت خورد؟ البته این شربت رو برای دختر 5 سالم استفاده میکنم
می شوم بیـدار
و می بینم کنارم نیستی
حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ...
روحت شاد مامان مهربونم
سلام دوستان من جدیدا با اینجا آشنا شدم .دختر من هم متولد 84 هستش.داره کم کم سینه هاش برجسته میشه اولش احساس کردم خیلی زوده اخه قدش 128سانتیمتره.خیلی نگرانم یکسال ونیمه که داره نوردیلیت تزریق میکنه همه جا هم دکتر الان دکتر خودش عقیده داره قدش میره بالای 155ولی من خیلی اضطراب دارم.لدارم.لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون مریم جون که جواب دادی آخه بعضیا میگن با شکم خالی بچه دل درد میگیره باید حداقل نیم ساعت بعد از غذا باشه و قبل و بعدش لبنیات استفاده نشه مریم جون یه روز در میون که بهش زینک میدی این دیگه مداومه یعنی تموم که شد دوباره میخری بهش میدی؟ آخه من بازم شنیدم که یک ماه بخورن یک ماه نباید بخورن میگم اینجوری تاثیرش بیشتره
می شوم بیـدار
و می بینم کنارم نیستی
روحت شاد مامان مهربونم
سلام عزیزای من دختر من یک سال و نیمه که پ ر ی و د شده اگه خیلی تو مباحث شرکت نمیکنم عذرم رو بپذیرید دیگه آب از سر ما گذشته ولی دوستون دارم و هر روز میام سر میزنم
می شوم بیـدار
و می بینم کنارم نیستی
روحت شاد مامان مهربونم
T-H جون عزیزم این طبیعیه . دکتر به من هم گفت که ممکنه ماه بعد پری بشه ولی یک تا دوماه بعد از زدن آمپول پ شدنشون قطع میشه . دختر من طفلکی از زدن امپول اذیت می شد . چون تمامی علائم یائسگی رو داشت از خشکی وازن تا گر گرفتگی . امیدوارم دختر خانم شما اذیت نشه و به نحو احسن درمانش سپری بشه .